26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

FOTO: Accident cu trei autoturisme pe Bulevardul Decebal. Două persoane au ajuns la spital

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe Bulevardul Decebal, la intersecția de la Piața Decebal. În accident au fost implicate trei autoturisme, șoferița unuia dintre ele și un pasager din altul ajungând la spital.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, chiar în intersecția semaforizată de pe Bulevardul Decebal, de lângă Piața Decebal. Din primele informații rezultă faptul că au fost implicate trei autoturisme.

O dacie înmatriculată în Mureș care venea dinspre Apollo și se îndrepta spre Winmarkt a intrat în intersecție, fiind lovită de un autoturism care venea dinspre linia ferată și voia să intre pe strada Ursului. În urma impactului, unul dintre autoturismele implicate a ricoșat într-un taximetru, care aștepta și el la semafor.

Se pare că autoturismul înmatriculat în Mureș ar fi forțat semaforul, iar șoferița care voia să ajungă pe strada Ursului nu s-ar fi uitat în intersecție înainte să intre.

În accident a fost rănit un pasager din autoturismul înmatriculat în Mureș, precum și șoferița Skodei. Cei doi au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe de către echipajele SMURD, pentru îngrijiri medicale suplimentare. Viața nu le-a fost pusă în pericol, rănile fiind ușoare.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: