21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Băutura, bat-o vina! Călătoria unui bărbat s-a sfârșit cu o mână ruptă, la 250 km depărtare de casă

Polițiștii și paramedicii au avut azi de intervenit la un caz mai puțin obișnuit. Călătoria unui bărbat s-a finalizat la 250 km depărtare de localitatea de destinație. Mai mult, s-a ales și cu o mână ruptă.

Un microbuz se deplasa în această dimineață pe DN17, spre județul Neamț. La un moment dat, șoferul oprește în localitatea Prundu Bârgăului, iar un bărbat coboară.

La câteva ore distanță, un apel la 112 solicita intervenția poliției și a unui echipaj medical pentru a vedea ce s-a întâmplat cu bărbatul ce coborâse din microbuz.

Polițiștii au stabilit că în localitatea Prundu Bârgăului, un bărbat de 46 de ani, din localitatea Roznoc, județul Neamț, aflat în stare vădită de ebrietate, a căzut într-un șanț, accidentându-se,” explică reprezentanții IPJ BN.

Echipajul de Prim Ajutor din cadrul ISU BN l-a găsit pe bărbat cu o suspiciune de fractură membru superior. Acesta a fost transportat la Spital pentru mai multe investigații.

Între momentul coborârii bărbatului din microbuz și cel al apelului la 112, bărbatul din Roznov a consumat băuturi alcoolice într-un local din Prund. Există șanse ca acesta să fi fost dat jos de șofer din microbuz, din cauză că era deja în stare de ebrietate. Polițiștii vor afla cu exactitate cele întâmplate după ce bărbatul va ieși din starea avansată de ebrietate în care a fost găsit.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...