13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

BECLEAN: O ”Seară de chitară”, o seară de neuitat cu multe surprize – mâine!

Mâine să nu vă faceți alt program! Dacă doriți o seară de neuitat, cu surprize și pe acorduri de chitară, atunci mergeți la Beclean! A doua ediție a evenimentului „Seară de chitară” promite momente unice pentru toți participanții.

A fost un succes anul trecut, așa că iubitorii de acorduri de chitară nu au putut fi privați de un astfel de eveniment!

Cei de la Big City invită pe toții iubitorii de muzică Folk și pop-rock să își treacă în agendă ziua de 15 august, ora 18:00, pentru a participa la „Seara de chitară”. Locația e aceeași, ca și anul trecut – Parcul Orașului Beclean.

Evenimentul are ca obiective revigorarea muzicii, atât Folk cât și Pop-Rock, promovarea și susținerea activă a tinerelor talente în domeniu.

Mai mult, mâine seară, trupa Big City va prezenta câteva din piesele următorului album numit „Vara Asta” care urmează să fie lansat anul viitor. Alături de ei, publicul va fi încântat și de cunoscutul Florin Săsărman.

Pe lângă spectacolul muzical, organizatorii  își propun să realizeze o serie de workshopuri și un colț de istorie care descrie proiectele de dezvoltare pe plan local și turistic al orașului Beclean.

Organizatorii, Asociația Big City Beclean în colaborare cu Primăria Orașului Beclean, GAL Ținutul Haiducilor și Parohia Ortodoxă Beclean promit o seară de neuitat, cu multe surprize, pe gustul tuturor cetățenilor.

Așadar, mâine seară, la ora 18:00, întâlnire pe acorduri de chitară, în Parcul din Beclean! E stabilit!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: