15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

REVOLUȚIE LA BECLEAN – a fost reabilitată canalizarea de pe o stradă, fără a sparge carosabilul

Autoritățile locale din Beclean au reușit să reabiliteze canalizarea de pe o stradă, fără a sparge carosabilul. Totul s-a realizat la nivel subteran, cu o tehnică specială, cu ajutorul mai multor specialiști din Polonia.

Luna trecută, mai mulți specialiști din Polonia au venit la Beclean, pentru a ajuta autoritățile locale să reabiliteze canalizarea fără a sparge carosabilul.

Ieri, canalizarea de pe strada Morii a fost reabilitată la nivel subteran, cu o tehnică specială, astfel că suprafața străzii n-a fost afectată deloc.

„Reabilitarea a fost realizată de un grup de 12 specialiști de la firma INSTBUD din Polonia, printre care Szymon Boguta și domnul Marcin Boguta (InLiner / InstBud) și în prezența dlui Maciej Ostrowski – vice președinte al județului Myslenice din Polonia, cu utilaje de ultimă generație care asigură metode eficiente de reabilitare ale sistemului de canalizare”, precizează primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Acesta mai spune că va apela la acest procedeu în toate zonele unde este nevoie. Becleanul este prima localitate din județ unde se utilizează acest procedeu pentru reabilitarea canalizării.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

 1. Alo Primaria Bistrita se aude ?
  Voi cand puneti de o reciclare sa mereti cu trenul ca-i mai ieftin pana la Beclean sa invatati meserie.
  Propun sa ne infratim cu micutul oras Beclean ca avem ce invata de la beclenarii din administratia locala.
  Noi bajbaim in gropi si trotuare sparte cu nemiluita si decand se baga DIGI ai impresia ca aici e UCRAINA.

 2. Bravo.Felicitari Polonia.Pana si Tara dumneavoastra ne.a demonstrat cat de inapoiati suntem.Bistrita bine ai intrat in 1993.Macar avem Iphone Bmw si Vile.Ce mai conteaza ca , Curentul se vede pe toti plopii ,numai cabluri peste cabluri ,Canalizarea si Apa nici nu are sa o verificam si testam ca o sa avem surprize cu S mare.Restul stim cu toti dragi cititori cum e zicala romanului ??
  Mai bine asa decat nimica !
  Las cai bine si asa !
  Nemultumitului i se ia si darul !
  Si mai gasim lucruri care sa ne faca sa ne simtim bine si ss nu ne dezvoltam.

  Sunt un Bistritean invidios.

  BRAVO BECLEAN. Ai dovedit si dovedesti pe zi ce trece ca Tu meriti in Schengen ca Tu vrei sa te dezvolti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...