13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

Beclean: Unii elevi au uitat că din 2 mai se reiau cursurile

Unii elevi au vrut să-și mai prelungească minivacanța de 1 Mai. Doar că unii dintre aceștia, din Beclean, au fost trași la răspundere de polițiști.

Ieri, polițiștii din Beclean au luat la rând localurile din oraș. Îi căutau pe elevii care și-au mai prelungit minivacanța de 1 Mai.

La data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au organizat și desfășurat o acţiune pe linia prevenirii delincvenței juvenile și victimizării minorilor, precum și pentru combaterea absenteismului școlar”, anunță reprezentanții IPJ BN.

Acțiunea polițiștilor nu s-a lăsat fără rezultate. 25 de elevi au fost găsiți în localuri, deși ar fi trebuit să fie la cursuri.

În consecință, au fost întocmite informări către unităţile de învăţământ, în vederea luării măsurilor care se impun”, explică polițiștii.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: