3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

Becleanul are Computer Tomograf la spitalul orășenesc

Cetățenii din Beclean și nu numai vor putea beneficia de acum de investigații de specialitate Computer Tomograf. Aparatul a fost achiziționat în urma unui proiect pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Integrat de la Spitalul Orășenesc al localității.

După obținerea avizului pentru funcționare al Computerului Tomograf, orice cetățean își va putea face CT prin programare la spitalul din Beclean în baza unui bilet de trimitere, în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate sau contracost.

Conform unui site de specialitate, neuromed.ro, Computerul tomograf (CT) este un aparat care servește la producerea unor imagini, utilizând razele X. Aceste imagini sunt utilizate pentru stabilirea diagnosticului care va conduce la o eficacitate maximă a tratamentului prescris de medicul dumneavoastră.

Față de tomografiile convenționale, imaginile din corp sunt prelucrate, obținând reconstrucții în toate cele 3 planuri. Imaginile obținute în urma trecerii acestora prin computer sunt vizualizate pe un ecran și reproduse pe hârtie și suport magnetic.

Pentru a vă face un Computer Tomograf trebuie să vă programați în intervalul orar 08:00-14:00. Acestea se pot face la numărul de telefon 0263343067.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...