4.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Becleanul, gazda taberei de roboți „Robotics Summer Camp”

Becleanul găzduiește timp de trei zile un eveniment important pentru comunitatea de roboticieni din țară. „Robotics Summer Camp” a întrunit zeci de tineri pasionați de robotică.

Timp de trei zile, din 18 până în 21 iulie, la Beclean se desfășoară o tabără de vară dedicată elevilor și pasionaților de robotică. Tabăra Națională de Robotică întrunește mai mulți participanți din diferite colțuri ale țării în inima Becleanului.

Tinerii au fost primiți cu bicicletele puse la dispoziție de Primărie. Împreună cu Nicolae Moldovan, ei au vizitat stațiunea Băile Figa și orașul Beclean.

Becleanul are și el o echipă de robotică extrem de bună, cu performanțe la nivel național și internațional: Esentza Robotics.

Echipa Esentza Robotics din Beclean a câștigat locul 2 la Etapa Națională de Robotică BRD FIRST Tech Challenge

„Astăzi a început la Beclean Tabăra Națională de Robotică! Au venit în orașul nostru cei mai buni elevi pasionați de tehnologia viitorului, zeci de tineri valoroși care ne inspiră pe fiecare dintre noi prin munca, perseverența și rezultatele lor deosebite.
Este o cinste pentru comunitatea noastră faptul că în perioada 18-31 iulie se organizează la Beclean tabăra de vară “Robotics Summer Camp”!
Pe lângă zona turistică Băile Figa ce poate fi o alternativă de relaxare pentru toți robotiștii prezenți la Beclean, cea mai bună primire pe care le-o puteam oferi este cu bicicletele Primăriei Beclean”, a declarat Nicolae Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...