16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Echipa Esentza Robotics din Beclean a câștigat locul 2 la Etapa Națională de Robotică BRD FIRST Tech Challenge

Echipa de robotică a Colegiului Național „Petru Rareș” din Becelan, Esentza Robotics, a câștigat premiul Connect Award, locul 2 la Etapa Națională de Robotică BRD FIRST Tech Challenge.

Competiția a fost organizată de Asociația Nație prin Educație și s-a desfășurat la București în perioada 1-3 aprile 2022.

La competiție au participat echipe cu mare experiență națională și internațională, iar locul 1, marele câștigător al premiului, se califică la Campionatul Mondial de Robotica din Houston, Texas (20-23 aprilie).

„Conectarea punctelor dintre comunitatea FIRST și diversitatea lumii ingineriei, Gracious Professionalism (Profesionalism demn), portofoliul tehnic, activitățile de outeach, dezvoltarea abilităților inginerești ale membrilor, rezultatele obținute în timpul competiției, toate acestea au făcut ca Esentza Robotics să obțină premiul Connect Award, locul 2”, transmite Revista „Esentza”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.