23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Best Luxury Residence vine cu blocuri noi, pe Libertății! Apartamente cu grădină sau terase generoase și finisaje de calitate

Best Luxury Residence pregătește două blocuri de locuințe pe strada Libertății din Bistrița, apartamente compartimentate inteligent, cu spații generoase și finisaje de calitate. Printre ele se numără și apartamente cu acces direct la o grădină de peste 55 de metri pătrați sau o terasă generoasă de peste 100 de metri pătrați

Dacă ați visat să stați la câteva minute de inima orașului, să aveți un spațiu generos și propria oază de verdeață și totuși la bloc, musai să aruncați un ochi pe proiectul celor de la Best Luxury Residence, care pregătesc două blocuri de locuințe pe str. Libertății, la nr. 48-49.
Prima clădire va fi finalizată în vara anului viitor. Proiectul prevede inclusiv apartamente cu două camere la parter, care au acces la o grădină de 58 de metri pătrați.

Tentante sunt și apartamentele cu patru camere de la ultimul etaj, care au terase de peste 100 de metri pătrați, cu acces din fiecare încăpere. Cea mai generoasă terasă se întinde pe nu mai puțin de 130 de metri pătrați.

Apartamentele cu două camere au peste 50 de metri pătrați, cele cu trei camere 67 metri pătrați, iar cele cu 4 camere – 94 de metri pătrați. Prețurile pornesc de la 62.500 de euro, în cazul apartamentelor cu două camere, fără balcon. Acestea se vând semi-finisate.

Printre facilitățile de care pot beneficia locatarii se numără parcare subterană și supraterană, locuri de parcare contracost și spațiu de joacă pentru copii.

Iar dacă vreți să nu aveți bătăi de cap cu finisarea apartamentelor, puteți apela la constructor, care face lucrarea pentru voi, după gusturile voastre.

Apartamentele sunt prevăzute cu încălzire prin pardoseală, instalații electrice și sanitare, branșament de gaz executat, ușa de la intrare și centrala termică – montate.

Vă puteți planifica o vizită la fața locului sau puteți afla mai multe detalii la numerele de telefon: 0744354371 sau 0741054812.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.