7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

Bicicletele sunt, de ieri, mai în siguranță!

Un hoț de biciclete a fost prins în flagrant. Prădătorul unei cabane din Agrișu de Jos a fost identificat. E minor, dar va răspunde pentru fapta sa.

Noaptea trecută, polițiștii de la investigații criminale au prins în flagrant un bărbat. Bistrițeanul, de 32 ani, a fost prins în timp ce sustrăgea o bicicletă, din scara unui bloc, de pe raza municipiului.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tânăr bănuit de comiterea unui furt, identificat de polițiști

În cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au identificat un tânăr de 16 ani din Șieu-Odorhei, bănuit de comiterea faptei.

Tânărul este cercetat pentru faptul că, la data de 2 mai a.c., ar fi sustras bunuri dintr-o cabană de pe raza localității Agrișu de Jos. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 250 lei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.