20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Biciclist accidentat mortal în Ilva Mică. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului

Un grav accident rutier a avut loc în această seară în Ilva Mică. Un biciclist a fost lovit de mașină. Șoferul vinovat a părăsit locul accidentului. Din păcate, victima a decedat.

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea Ilva Mică.

Printr-un apel la numărul unic de urgență 112 a fost sesizat faptul că o persoană este căzută pe marginea drumului național 17D, în stare de inconștiență.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență un echipaj de prim ajutor SMURD și echipajul de Terapie Intensiva Mobilă SMURD.

Conform informațiilor, victima este un bărbat din Ilva Mică și se deplasa pe bicicletă, iar la un moment dat ar fi fost lovit de o mașină. Șoferul mașinii și-a văzut liniștit de drum.

„În urma primelor verificări efectuate de polițiștii de la Rutieră, a rezultat faptul că persoana în cauză ar fost victima unui accident rutier și, în timp ce s-ar fi deplasat cu bicicleta, ar fi fost lovită de un autovehicul, care a părăsit locul accidentului. Polițiștii au identificat victima în persoana unui bărbat de 52 de ani, din Ilva Mică”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

În ciuda eforturilor medicale, bărbatul a decedat.

„Echipajele medicale au găsit la locul indicat un bărbat în stop cardio respirator. S-a aplicat protocolul de resuscitare, din nefericire fără succes, astfel ca s-a declarat decesul la fața locului”, informează reprezentanții ISU BN.

O echipă formată din polițiști de la Serviciul Rutier, Poliția Orașului Sângeorz-Băi și criminaliști efectuează cercetări și măsurători la fața locului pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul, identificarea și tragerea la răspundere a conducătorului auto implicat.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.