14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Bijuterii fake, găsite de polițiști în două magazine din Bistrița

Ieri, în urma unei sesizări a Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Bistrița-Năsăud, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au verificat două magazine din Bistrița, unde au descoperit bijuterii fake, expuse spre vânzare.

În urma unor controale efectuate la punctele de lucru ale unor societăți comerciale, administrate de doi bistrițeni de 29 de ani și 52 de ani, au fost descoperite și ridicate 4 bijuterii dintr-un metal de culoare galbenă, cu o greutate de 26,34 de grame.

Bijuteriile, un lănțișor și o brățară, ambele cu pandantive, ce aveau reprezentări grafice specifice unei mărci înregistrate, brand de bijuterii bine-cunoscut în România, au fost ridicate de la punctul de lucru al societății administrată de bărbatul de 29 de ani.

Din celălalt punct de lucru, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 inele ce purtau reprezentări grafice ce indică mărci notorii identice sau similare cu mărci larg cunoscute în România în cadrul segmentelor de public vizat.

Bijuteriile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii de la investigarea criminalității economice continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit”, potrivit IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?