19 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Gabriel Lazany: „Vă rog frumos, nu mai duceți acasă telecomenzile din spital!”

Invitat la emisiunea Bistrițeanul LIVE, Gabriel Lazany, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, a făcut apel la pacienți să nu mai ducă acasă telecomenzile de la televizoarele din spital. Numai anul trecut au fost cumpărate zeci de telecomenzi noi.

Cea mai mare problemă pe care o am acum în spital: se fură telecomenzile de la televizoare. Vă rog frumos, nu le duceți acasă, că vin și după dumneavoastră pacienți.

Am cumpărat anul trecut, cred că, câteva zeci de telecomenzi la televizoare. Noi modernizăm spitalul, în viitorul imediat apropiat vor fi televizoare în fiecare salon. Și în spitalul nou și în acesta”, a declarat Gabriel Lazany.

Managerul SCJU Bistrița a mai spus că în trecut se furau din spital furtunurile de la hidranți, din care se făceau hamuri pentru cai.

Am avut o perioadă înainte când se furau furtunurile de pompieri de la hidranți. Era cel mai furat lucru din spital. Am aflat după aceea că se făceau hamuri la cai din ele.

Erau foarte bune la hamuri de cai. Nu mai avem problema asta. Le-am tot înlocuit până au avut toți caii hamuri. Și acum înlocuim telecomenzile, dar nu e un lucru normal”, a mai adăugat acesta.

Întreaga emisiune poate fi urmărită mai jos:

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Nu sunt convins că nu este opera angajaților din spital. Aici mă refer in primul rând la infirmiere am avut de-a face cu comportamentele nesimțite ale unor infirmiere din Spitalul Județean BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?