28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Bistrița: Bărbat din Rodna încătușat în plină zi!

Politiștii bistrițeni au fost nevoiți să încătușeze ieri un bărbat. Acesta este din Rodna și se afla în trafic, în municipiul Bistrița. Capetele de acuzare aduse sunt multe.

Ieri, polițiștii de la Rutieră și cei de la Ordine Publică se aflau în patrulare, prin oraș.

Aceștia opreau diverse mașini, pentru verificări de rutină.

La un moment dat, polițiștii au oprit și un Ford Focus negru. La volanul acestuia se afla un bărbat din Rodna.

În cadrul activităților de monitorizare a traficului rutier desfășurate, polițiștii Biroului Rutier împreună cu cei ai Biroului de Ordine Publică l-au depistat și oprit în trafic pe un bărbat de 38 de ani din Rodna. Acesta conducea un autoturism deși avea permisul suspendat. De asemenea, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu era înmatriculat, iar plăcuțele de înmatriculare erau false”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Când a văzut câte ilegalități au descoperit polițiștii, bărbatul a devenit recalcitrant. Oamenii legii nu au avut altă variantă decât să îl încătușeze.

„Deoarece bărbatul a devenit recalcitrant, acesta a fost încătușat și condus la sediul poliției, în vederea luării măsurilor ce se impun”, a conchis Crina Sîrb.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.