1.1 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Benzinăria Țiriac  – Energie la drum lung!

Prima benzinărie Țiriac Energy din Bistrița-Năsăud s-a deschis la Viișoara, în locul fostei benzinării Gomar Lux, pe DN 17. Carburanți la preț bun, cafea, fresh-uri proaspete, sandwich-uri, o terasă generoasă și un loc de joacă pentru copii – tot ce trebuie pentru a pleca la drum cu multă energie.

Țiriac Energy a deschis prima benzinărie, în regim de franciză, în Bistrița-Năsăud, la ieșirea din cartierul Viișoara spre Cluj, în locul fostei benzinării Gomar Lux.

Pe lângă toată gama de carburanți oferită clienților, puteți face un popas pe drumul vostru dacă simțiți nevoia să vă bucurați de o cafea bună Lavazza sau dacă v-a prins foamea și vreți un sandwich proaspăt. Cu doar 7 lei primiți un fresh proaspăt, numai bun pentru copii, iar limonada rece, cu gheață, o veți găsi aici toată vara. Toate le puteți savura pe terasa benzinăriei, iar copiii se pot juca liniștiți, în tot acest timp, la locul de joacă special amenajat pentru ei. Din magazinul benzinăriei puteți cumpăra o gamă diversă de sucuri sau snack-uri pentru drum, băuturi alcoolice și vinuri (aici găsiți inclusiv noile vinuri ale Cramei Jelna, din producția 2018).

Așadar, dacă plecați la drum lung și aveți nevoie de energie, găsiți ceea ce vă trebuie, pentru voi și mașina voastră, la noua benzinărie Țiriac Energy. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...