14.3 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Benzinăria Țiriac  – Energie la drum lung!

Prima benzinărie Țiriac Energy din Bistrița-Năsăud s-a deschis la Viișoara, în locul fostei benzinării Gomar Lux, pe DN 17. Carburanți la preț bun, cafea, fresh-uri proaspete, sandwich-uri, o terasă generoasă și un loc de joacă pentru copii – tot ce trebuie pentru a pleca la drum cu multă energie.

Țiriac Energy a deschis prima benzinărie, în regim de franciză, în Bistrița-Năsăud, la ieșirea din cartierul Viișoara spre Cluj, în locul fostei benzinării Gomar Lux.

Pe lângă toată gama de carburanți oferită clienților, puteți face un popas pe drumul vostru dacă simțiți nevoia să vă bucurați de o cafea bună Lavazza sau dacă v-a prins foamea și vreți un sandwich proaspăt. Cu doar 7 lei primiți un fresh proaspăt, numai bun pentru copii, iar limonada rece, cu gheață, o veți găsi aici toată vara. Toate le puteți savura pe terasa benzinăriei, iar copiii se pot juca liniștiți, în tot acest timp, la locul de joacă special amenajat pentru ei. Din magazinul benzinăriei puteți cumpăra o gamă diversă de sucuri sau snack-uri pentru drum, băuturi alcoolice și vinuri (aici găsiți inclusiv noile vinuri ale Cramei Jelna, din producția 2018).

Așadar, dacă plecați la drum lung și aveți nevoie de energie, găsiți ceea ce vă trebuie, pentru voi și mașina voastră, la noua benzinărie Țiriac Energy. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.