22.2 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Bistrița Bike Marathon, la final de iulie, cu participanți campioni naționali. Trasee destinate și copiilor de minim 5 ani

A doua ediție a competiției Bistrița Bike Marathon va avea loc în 27 iulie. Evenimentul este totodată etapa a 3-a din Cupa României XCM, așa că vor sosi concurenți din întreaga țară. Organizatorii pun la dispoziție și trasee pentru copiii de minim 5 ani.

Pasionații de biciclete vor avea la final de iulie o competiție destinată lor. A doua ediție a Bistrița Bike Marathon va avea loc în 27 iulie.

Ne-am bucurat ca de la ediția de anul trecut să putem să atragem și Federația Română de Ciclism, astfel că această competiție a fost desemnată drept Etapa 3 din cadrul Cupei Naționale României de Mountain bike XCM. Cu această ocazie vor sosi la Bistrița bicicliști din întreaga țară, campioni naționali în acest domeniu” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Darius Zegrean, unul dintre organizatori.

În cadrul competiției vor exista patru trasee:

  • Lung – 71 de km
  • Mediu – 38 km
  • Family – 12 km
  • Traseu pentru copii

Traseul pentru copiii va fi pe trei categorii: de vârste 5-7 ani, 9-11 ani și 12- 14 ani. Lungimea lui va fi de un km, iar în funcție de vârstă, acesta va fi parcurs o dată, de două ori sau de trei ori. Va participa și categoria elite, la băieți și fete- cei mai buni din țară” a mai explicat Darius Zegrean.

Toate traseele vor avea ca punct de pornire Piața Centrală Bistrița. Astfel, cu mic, cu mare, cei pasionați de biciclete sunt așteptați să se înscrie pe site-ul www.bistritamarathon.ro.

Mai multe informații pot fi aflate și de pe pagina de Facebook Bistrița Bike Marathon sau Instagram .

Va fi organizată și o tombolă pentru participanți, cu premii atractive! Vă așteptăm cu drag pe toți care iubiți acest sport să vă înscrieți pentru concursul din 27 iulie 2024!” au concluzionat organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.