22.2 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Primarul Ioan Turc: Îi invit pe bistrițeni să parcheze, gratuit, pe terenul de pe strada Bistricioarei

Ioan Turc, primarul Bistriței, a anunțat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că bistrițenii pot parca, gratuit, pe terenul amenajat pe strada Bistricioarei. Acesta i-a îndemnat pe cetățeni să își parcheze mașinile aici și de Zilele Bistriței, eveniment ce are loc la sfârșitul acestei săptămâni.

Primarul Bistriței, Ioan Turc, îi îndeamnă pe bistrițeni să folosească terenul de pe strada Bistricioarei pentru a-și parca mașinile.

Terenul pe care l-am amenajat pe strada Bistricioarei a revenit în proprietatea primăriei, după ce fosta administrație PSD l-a transmis Consiliului Județean. Acolo urma să fie edificată o parcare. Nu a fost edificată niciun fel de parcare. Am solicitat terenul înapoi la primărie, pentru ca primăria să se ocupe de edificarea unei parcări. Până una alta, am demolat punctul termic.

Ce a rămas acolo e punctul TRAFO, pentru cei care se întreabă de ce nu a dispărut toată clădirea. Facem amenajări în așa fel încât punctul TRAFO să arate cât de cât decent. Am pus blocaj de piatră, l-am cilindrat, avem o suprafață foarte generoasă, pe care se poate parca gratuit. Încap foarte multe mașini în respectivul loc de parcare”, a explicat Ioan Turc.

Acesta îi încurajează pe cetățeni ca și de Zilele Bistriței să parcheze aici.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.