22.2 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

ADI Deșeuri BN: Bistrițenii care nu au primit încă pubela verde o pot ridica de la sediul Supercom

Din motive obiective, o parte din cetățenii municipiului Bistrița nu au intrat în posesia pubelei verzi. Aceștia nu au fost găsiți la dimiciliu în perioada programată de distribuire a pubelelor. Pubelele gratuite se pot ridica însă în continuare, de la Supercom, transmite ADI Deșeuri.

Cetățenii care nu au intrat în posesia pubelei verzi pentru deșeurile reciclabile din sticlă, sunt rugați să ridice pubela verde de la Supercom și să continue să colecteze selectiv deșeurile!

Puteți ridica pubela verde în fiecare zi între orele 09.00 – 16.00, de pe str. Drumul Cetății Nr. 11 (vis-à-vis de Rombat).

În acest fel, te bucuri de o natură mai curată, mai sănătoasă și mai frumoasă!

ATENȚIE! Începând cu luna august, Supercom nu mai distribuie saci verzi pentru deșeurile reciclabile din sticlă!”, a transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Nu toata lumea are masina sa vina dupa pubele, ceee ati vrea sa umble cu ele in spate pedrum si prin autobuz … ? Mergeti voi cu un camion si distribuiti-le direct ” la poarta omului „… ca aia-i slutia ideala, insa trebuie sa mergeti dupamasa cand oameni-s acasa si sa-i anuntzati nu cum ati facut data trecuta… cand ati mers pe sestache si 3/4 dintre oameni n-au fost acasa sa si le ridice ! Faceti-va treaba pana la capat , altfel, veti gasi pe santuri si marginea dumurilor numai sticle si borcane aruncate aiurea… pe care tot voi o sa trebuiasca sa le adunati !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.