25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

GRAV: Avem un agresor sexual în zona Independenței, din Bistrița! Spectacol sexual brutal, astăzi, în plină zi, în fața unei mame cu doi copii

Un agresor sexual își face de cap de ceva vreme în zona Independenței din Bistrița. Azi dimineață i-a căzut victimă o tânără mămică cu doi copii mici, în fața cărora individul a avut un moment sexual brutal, care a traumatizat-o pe mamă și l-a marcat pe băiețelul mai mare, care nu înțelegea situația. Culmea culmilor, incidentul a avut loc pe o stradă intens circulată, pe Bulevardul Independenței, la ora 9.30 dimineața. Individul a ieșit brusc dintr-o scară de bloc. Nu este prima dată când femei din partea de jos a orașului reclamă agresiunile sexuale ale individului.

„Iartă-mi impolitețea, da’ este unu aici, în partea de jos a orașului, ce își tot face (…) în mijlocul drumului. Acum, de 10 minute, am pățit-o eu, pe Independenței, cu copiii după mine. Efectiv mi-o sărit în față din scară și își freca mădularul în ultimu hal…

Nu era genul vagabond, om al străzii, țigan, etc. Dimpotrivă. Era îmbrăcat bine, la cămașă albă, călcată bine, cu pantaloni de stofă și curea, până în 30-33 ani, hai maxim 40 de ani. Avea mască de aia de doctor pe față…

Efectiv traumatizant…” – ne-a scris azi dimineață, speriată și îngrozită de toată scena, cititoarea noastră.

De mai bine de un an, la urechile reporterilor Bistrițeanul.ro au mai ajuns informații cum că în partea de jos a orașului un individ obișnuiește să se masturbeze în zonele frecventate de copii și mămici tinere. Obișnuia să acționeze în mașină, masturbându-se brutal, și invitând fetițe sau mămici să se apropie de mașină. Astăzi am aflat că, în toamna anului trecut, ar mai fi agresat sexual din aceeași mașină de culoare albastru închis o doamnă, pe strada Iosif Vulcan, pe care a chemat-o să se apropie sub un pretext oarecare, ca de fapt să-i arate ce isprăvi face.

Dacă până acum nimeni nu a putut să ni-l descrie și totul a rămas la stadiul de „povești” care nu pot fi dovedite, astăzi avem descrierea agresorului sexual și, mai mult, știm exact scara de unde a ieșit, astăzi, la ora 9.30. Și dacă sunt ceva camere de filmat prin zonă poate o anchetă a polițiștilor bistrițeni să îi dea de urmă și să-l potolească.

Tânăra mamă care i-a căzut victimă astăzi ni l-a descris astfel: „Are între 1.75-1.80, atletic, tuns scurt, blond deschis, așa ușor bronzat, ochi căprui, cap oval, în rest pe nas și gură avea mască, nu pot să spun mai multe. Cămașă albă cu mâneca până la coate, pantaloni ca de costum, crem deschis cu ceva dungi, și curea”.

Femeia mergea spre magazinul Kaufland din zona Independenței. În dreptul primei scări de bloc de lângă Centrul Micul Prinț (vezi FOTO) individul stătea în ușă și se masturba brutal, iar mai apoi i-a sărit femeii și copiilor în față, pe pista de biciclete. Șocată, femeia și-a protejat fetița la piept și și-a luat băiețelul de mână și au luat-o la fugă, oprindu-se lângă o doamnă mai în vârstă, la câțiva zeci de pași mai încolo. Când s-a uitat în spate individul dispăruse la fel de brusc cum și apăruse.

Scara din care a ieșit individul are interfon, dar se pare că nu funcționează. Totuși, dacă prin zonă sunt camere de luat vederi poate ar ajuta la identificarea lui.

Oricum, ceva este sigur: În Bistrița, în partea de jos a orașului avem un agresor sexual, care preferă să-și facă scenele în fața mămicilor cu copii, care trebuie protejate, individul fiind capabil de orice dacă a ajuns să agreseze în plină zi, pe o stradă cu trafic intens. Nu se știe cum ar putea acționa individul dacă ar suprinde o fetiță singură într-o scară de bloc, astfel că trebuie luate măsuri imediat.

Dacă aveți informații despre acest individ lăsați-le în comentarii, să-i ajutăm pe polițiști să-l identifice și să-l potolească.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

  1. Pot sa confirm toate cele spuse. Ma șocat faptul că arata o persoană bine îmbrăcată, înalt și corp atletic. Am avut noroc ca nu a sărit în fata mea. Am trecut pe lângă usa blocului respectiv la ora 9.05 și a acționat în același mod brutal dar fără sa sara la mine. Sper ca totuși careva la surprins pe camera.

    • Le mai trebuie şi adresa de domiciliu sau de reşedinţă (dacă nu locuieşte la adresa de domiciliu) sau adresa unde locuieşte efectiv (în cazul în care nu locuieşte la o adresă cu forme legale). Apoi respectivul va primi o sancţiune (avertisment) iar poliţiştii vor raporta cu voioşie cazul rezolvat.

  2. ce comportament de victime au unii.Sa nu reclami pana acum asa manifestari? Eu orice neregula o vad, dau telefon la politia locala.De fiecare data au ridicat tiganii care cerseau.Aveti curaj cetateni ai BN.

  3. Sper sa nu fie aceeași persoana ce s-a masturbat în fără mea,anul trecut când făceam plaja langa baza Raoul.Eu faceam plaja și peste gard,unde e fostul cimitir el se masturba în fata mea.Nu e țigan,avea cam 1,75,salopeta parca era de lucru cu portocaliu și albastru.M-am speriat și când i-am zis ca sun și chem politia a fugit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.