13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

BISTRIȚA: Colocviile Școlii Sanitare Postliceale „Carol Davila”

Colocviile Școlii Sanitare Postliceale „Carol Davila” au ajuns la ediția cu numărul XV și vor debuta joi, 19 mai 2022, de la ora 15.00.

Colocviile Școlii Carol Davila presupun o serie de comunicări științifice susținute de elevii absolvenți. Sub egida „Creativitate și utilitate”, clocviile cuprind aproape 20 de lucrări care vorbesc, între altele, despre produsele vegetale benefice pentru stomac, dar și despre îngrijirea pacienților care suferă de ulcer, speticemie, boală hemoroidală sau varice.

Participă elevi de la Liceul Teoretic Sanitar Bistrița dar și de la Școala Sanitară Postliceală „Carol Davila”.

Iată, mai jos, programul evenimentului: 

Foto deschidere @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.