21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Primăria Bistrița modernizează parcarea de lângă Școala Gimnazială nr. 6. Apar încă 30 de locuri de parcare

Primăria municipiului Bistrița va începe o lucrare de modernizare a parcării de lângă Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Bistrița, în spatele unor blocuri. Pe lângă cele 75 de locuri de parcare existente, vor fi suplimentate cu încă 30.

În parcare vor fi montați 270 de metri de borduri și 210 metri pătrați de pavaj. Parcarea va fi asfaltată pe un perimetru de 2750 metri pătrați, fiind realizate și rigole pe 100 de metri. Se montează și stâlpi de iluminat cu LED și vor fi plantați arbuști.

Până în acest moment, în spatele blocurilor 38 și 40 de lângă „Ștefan cel Mare” existau 75 de locuri de parcare destinate locatarilor.

„Parcare modernizată lângă Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”, în spatele blocurilor 38 și 40 de pe strada General Grigore Bălan. Prin îmbunătățirea soluției tehnice, se obțin încă 30 de locuri de parcare, pe lângă cele 75 deja atribuite.

Pe noul contur al parcării se montează 270 de metri de borduri și 210 metri pătrați de pavaj. De asemenea, se va asfalta un perimetru de 2750 metri pătrați, fiind realizate și rigole pe 100 de metri. Parcarea reconfigurată va avea 4 stâlpi de iluminat cu LED și 19 arbori sau arbuști ornamentali.

Întreaga lucrare va fi executată de Direcția de Servicii Publice din cadrul municipalității”, a scris primarul Bistriței, Ioan Turc, pe pagina de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...