25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Primăria Bistrița modernizează parcarea de lângă Școala Gimnazială nr. 6. Apar încă 30 de locuri de parcare

Primăria municipiului Bistrița va începe o lucrare de modernizare a parcării de lângă Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Bistrița, în spatele unor blocuri. Pe lângă cele 75 de locuri de parcare existente, vor fi suplimentate cu încă 30.

În parcare vor fi montați 270 de metri de borduri și 210 metri pătrați de pavaj. Parcarea va fi asfaltată pe un perimetru de 2750 metri pătrați, fiind realizate și rigole pe 100 de metri. Se montează și stâlpi de iluminat cu LED și vor fi plantați arbuști.

Până în acest moment, în spatele blocurilor 38 și 40 de lângă „Ștefan cel Mare” existau 75 de locuri de parcare destinate locatarilor.

„Parcare modernizată lângă Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”, în spatele blocurilor 38 și 40 de pe strada General Grigore Bălan. Prin îmbunătățirea soluției tehnice, se obțin încă 30 de locuri de parcare, pe lângă cele 75 deja atribuite.

Pe noul contur al parcării se montează 270 de metri de borduri și 210 metri pătrați de pavaj. De asemenea, se va asfalta un perimetru de 2750 metri pătrați, fiind realizate și rigole pe 100 de metri. Parcarea reconfigurată va avea 4 stâlpi de iluminat cu LED și 19 arbori sau arbuști ornamentali.

Întreaga lucrare va fi executată de Direcția de Servicii Publice din cadrul municipalității”, a scris primarul Bistriței, Ioan Turc, pe pagina de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...