6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

BISTRIȚA: Concert cameral, în 13 decembrie, la Biserica Evanghelică

Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” și Primăria Bistrița vă invită la un concert special în Biserica Evanghelică din Bistrița. Concertul cameral intitulat „În spiritul Crăciunului” este susținut de Czumbil Bernadette (pian), Gyenge Zoltan-Balazs (vioară) și soprana Noemi Vereș.

Concertul se desfășoară miercuri 13 decembrie, de la ora 18.00.

Intrarea este liberă.

Muzicienii vor prezenta publicului din Bistrița compoziții celebre dedicate sărbătorilor compuse de Paganini, Rossini, Ceaikovski, Adam, Elgar, Caccini, Piazolla, Lightfoot, Leontovici, Stradella.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: