16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

BISTRIȚA: Concert de jazz Nicolas Simion Trio, în 2 noiembrie, la Palatul Culturii

Reputatul muzician Nicolas Simion revine miercuri, 2 noiembrie 2022, la Bistrița! Alături de trio-ul său, acesta va susține un concert special – Classic Meets Jazz.

Saxofonistul Niolas Simion revine la Bistrița, după câțiva ani buni de absență. Acesta va concerta la Palatul Culturii, miercuri, 2 noiembrie, de la ora 19.00.

Alături de Nicolas Simion, pe scenă vor urca și Răzvan Florescu (vibrafon) și Andrei Petrache (pian).

Evenimentul are loc în clubul de jazz de la Palatul Culturii. Prețul unui bilet: 20 lei.

Considerat muzicianul român de jazz cu cea mai impresionantă discografie, Nicolas Simion s-a remarcat ca saxofonist, poli-instrumentist, improvizator, aranjor, șef de orchestră. Este și compozitor, producător de discuri și producător al unor proiecte muzicale.

Într-un interviu pentru TVR.Ro, Nicolas Simion remarca faptul că „nu e suficient să fii doar un instrumentist bun. Trebuie să fii și un compozitor original, un aranjor bun și, nu în ultimul rând, un bun lider, cu o viziune artistică clară.

Peste toate acestea mai trebuie să fii și un bun organizator și un diplomat care să înțeleagă cum bate vântul, cum se mișcă piața de jazz din lume! E puțin, e mult…? Uneori, nici eu nu mai știu cine sunt… Doar că acea voce interioară m-a ajutat până acum să mă adaptez și să mă mulțumesc și cu mai puțin!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.