17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

BISTRIȚA: Concert de jazz Nicolas Simion Trio, în 2 noiembrie, la Palatul Culturii

Reputatul muzician Nicolas Simion revine miercuri, 2 noiembrie 2022, la Bistrița! Alături de trio-ul său, acesta va susține un concert special – Classic Meets Jazz.

Saxofonistul Niolas Simion revine la Bistrița, după câțiva ani buni de absență. Acesta va concerta la Palatul Culturii, miercuri, 2 noiembrie, de la ora 19.00.

Alături de Nicolas Simion, pe scenă vor urca și Răzvan Florescu (vibrafon) și Andrei Petrache (pian).

Evenimentul are loc în clubul de jazz de la Palatul Culturii. Prețul unui bilet: 20 lei.

Considerat muzicianul român de jazz cu cea mai impresionantă discografie, Nicolas Simion s-a remarcat ca saxofonist, poli-instrumentist, improvizator, aranjor, șef de orchestră. Este și compozitor, producător de discuri și producător al unor proiecte muzicale.

Într-un interviu pentru TVR.Ro, Nicolas Simion remarca faptul că „nu e suficient să fii doar un instrumentist bun. Trebuie să fii și un compozitor original, un aranjor bun și, nu în ultimul rând, un bun lider, cu o viziune artistică clară.

Peste toate acestea mai trebuie să fii și un bun organizator și un diplomat care să înțeleagă cum bate vântul, cum se mișcă piața de jazz din lume! E puțin, e mult…? Uneori, nici eu nu mai știu cine sunt… Doar că acea voce interioară m-a ajutat până acum să mă adaptez și să mă mulțumesc și cu mai puțin!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.