20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

BISTRIȚA: Eveniment special cu degustare de vinuri din Crama Oprișor, la Rapsodia!

Restaurantul Rapsodia a programat pentru seara de vineri, 9 octombrie, de la ora 19.00, un eveniment special! Aici se va desfășura o degustare de vinuri din Crama Oprișor, dar și un recital special. Faceți-vă rezervările din timp, locurile sunt limitate:

„Faceți-vă rezervările din timp, locurile sunt limitate și cu siguranță nu vreți să ratați un astfel de eveniment!”, anunță organizatorii unui eveniment cu totul special. 

Vinuri bune de la Crama Oprisor, un meniu fabulos și un recital de excepție la vioară cu Dariu Cifor…!” Cam așa sună, în câteva cuvinte, ceea ce vi se pregătește la Rapsodia

Așadar, vineri, 9 octombrie 2020, de la ora 19.00, aveți ocazia să vă bucurați de o atmosferă senzațională, întreținută de invitatul lor special – Dariu Cifor. 

File de cod cu orez negru și sos meuniere… Medalion de vită cu legume la grătar, cu sparanghel și sos de piper verde…! Midii alla marinara – scăldate în vin, îmbunate cu puțină smântână, aromate cu verdețuri, busuioc și usturoi…! Camembert gratinat, cu dulceața de vișine… Acestea sunt doar câteva dintre deliciile culinare vor fi, de asemenea, pregătite și gata să vă încânte, alături de alte câteva surprize și noutăți din meniu. 

Dariu Cifor a început studiul viorii la vârsta de 7 ani în oraşul natal, Bistrița, urmând mai apoi studiile liceale la Cluj Napoca.

A urmat studiile superioare şi masteratul la clasa de vioară a profesorului Nicușor Silaghi la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca.

Din anul 2009 până în prezent este violonist al Filarmonicii de Stat „Transilvania” din Cluj Napoca, una dintre cele mai prestigioase orchestre simfonice româneşti. Este, de asemenea, violonist şi în Orchestra Naţională de Tineret a României.

Distins cu numeroase premii de interpretare, atât în formații camerale cât și solistic, la diferite concursuri și olimpiade naționale, Dariu Cifor s-a afirmat ca solist, concertând cu diferite orchestre și susținând recitaluri muzicale atât în România cât și în străinătate.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.