5.6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Bistrița-Năsăud: 4 cazuri pozitive în ultimele 24 de ore! La nivel național, 15.588 persoane infectate

Avem 266 cazuri pozitive de COVID-19 în Bistrița-Năsăud. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate patru cazuri noi de infecție cu coronavirus. La nivel național, în același interval de timp au fost raportate 226 de noi cazuri de infecție cu coronavirus.

Crește numărul de persoane depistate pozitiv cu COVID-19, la nivelul județului. Am ajuns la 266 de bistrițeni infectați cu noul coronavirus, patru persoane fiind depistate în ultimele 24 de ore. Totuși, dintre aceștia, unii au decedat, iar alții s-au vindecat. Astfel, la această oră, sunt 90 cazuri active.

Situația epidemiologică la nivelul județului Bistrița-Năsăud, astăzi, 11.05.2020, este următoarea:

 • 299 persoane în carantină instituționalizată;
 • 353 persoane în izolare la domiciliu;
 • 266 cazuri confirmate de CoVid-19;
 • 20 decese;
 • 156 persoane vindecate.

Precizare din partea Instituției Prefectului:

 • Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Una dintre acestea a fost declarată vindecată.
 • Patru persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Două dintre acestea au fost declarate vindecate.
 • Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Secției de Pompieri Năsăud. Una dintre acestea a fost declarată vindecată.
 • O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean.
 • 10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus . Toți cei 10 au fost declarați vindecați.
 • Până în prezent, 19 cadre medicale (șapte medici, 12 asistenți) și șapte persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea 19 au fost declarate vindecate.
 • O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Primăriei Năsăud.
 • O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Primăriei Feldru.
 • O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administrației Finanțelor Publice.

La nivel național, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 226 de noi cazuri de COVID-19, numărul total al persoanelor infectate ajungând la 15.588. Dintre acestea, 7.245 s-au vindecat și 972 de persoane au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 14.745 de persoane. Alte 19.059 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 262.219 de teste.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: