9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Bistrița: Prinși drogându-se într-o parcare, în toiul nopții

Doi tineri au ajuns în atenția oamenilor legii, fiind prinși drogându-se într-o parcare. Aceștia au dat peste 2000 de lei pentru câteva grame de droguri.

În cursul acestei săptămâni, un echipaj al poliției care patrula pe Bulevardul Independenței, a observat o mașină suspectă, într-o parcare. Lucrurile păreau nelalocul lor mai ales că era în jurul orei 03.00 noaptea.

Înăuntru, oamenii legii au descoperit doi tineri care consumau substanțe cu efect psihoactiv. Pentru cele câteva grame pe care le aveau, băiețiii au mărturisit polițiștilor că au dat peste 2.000 de lei.

S-a întocmit un dosar penal de cercetare, care a ajuns în atenția procurorilor DIICOT. Aceștia vor continua cercetările

Dosarul a fost declinat către DIICOT, cercetările în acest caz fiind de competența acestora” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.