11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

DESCHIS de astăzi: Două noi magazine – Profi City și Pepco – pe str. Gen Grigore Bălan din Bistrița

Un nou centru comercial, cu magazine generoase la parter (Profi City) și etajul I (Pepco), birouri moderne și luminoase la etajul II și, în curând, cu o cafenea suprinzătoare, la ultimul etaj, s-a deschis, astăzi, pe strada General Grigore Bălan din Bistrița. 

Noua clădire din zona centrală a Bistriței a fost recent finalizată și începând de astăzi intră oficial în circuitul comercial.

La parter, bistrițenii care locuiesc în zonă sau muncesc în zona centrală a orașului își pot face cumpărăturile zilnice din noul magazin PROFI CITY, deschis  în fiecare zi între orele 07.00 – 22.00. Mai mult, în incinta PROFI CITY vor găsi un punct FIIGO, de unde își vor putea lua o cafea bună de la Illy, micul dejun, meniuri de prânz și chiar cină, dar și deserturi sau produse proaspete de patiserie.

La etajul I, brandul polonez PEPCO a amenajat pe 400 metri pătrați un magazin în care veți găsi de toate pentru casă și familie: de la haine pentru copii și adulți și până la decorațiuni interioare pentru orice zonă a casei, accesorii și vase pentru bucătărie, jucării pentru cei mici, accesorii și jucării pentru animale. Accesul la magazinul PEPCO se poate face pe scări sau cu liftul, iar cumpărătorii nu trebuie să-și facă griji pentru locurile de parcare, în spatele clădirii, cu acces de pe str. Gen. Grigore Bălan, fiind amenajată o parcare.

Etajul II al clădirii este rezervat spațiilor de birou, fiecare dotat cu bucătărie, baie proprie și terasă, cu finisaje care impresionează, de o calitate premium. A mai rămas disponibil pentru închiriat doar un spațiu de 80 de metri pătrați, iar cei care vor să ceară o ofertă pot suna la numărul de telefon 0745.463.557.

La ultimul etaj va fi deschisă în curând o cafenea de poveste, un proiect inedit și unic în Bistrița. Mai multe veți afla la momentul potrivit, iar așteptarea, credeți-ne pe cuvânt, merită.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. 0791 738 586

  Bună seara m-ar interesa un post la dumneavoastră la Profi,ca și lucrător comercial.
  Îmi este foarte aproape de casă.
  Și mă interesează.
  Am 22 de ani
  Aștept un telefon de la dumneavoastră mulțumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...