26.9 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

DESCHIS de astăzi: Două noi magazine – Profi City și Pepco – pe str. Gen Grigore Bălan din Bistrița

Un nou centru comercial, cu magazine generoase la parter (Profi City) și etajul I (Pepco), birouri moderne și luminoase la etajul II și, în curând, cu o cafenea suprinzătoare, la ultimul etaj, s-a deschis, astăzi, pe strada General Grigore Bălan din Bistrița. 

Noua clădire din zona centrală a Bistriței a fost recent finalizată și începând de astăzi intră oficial în circuitul comercial.

La parter, bistrițenii care locuiesc în zonă sau muncesc în zona centrală a orașului își pot face cumpărăturile zilnice din noul magazin PROFI CITY, deschis  în fiecare zi între orele 07.00 – 22.00. Mai mult, în incinta PROFI CITY vor găsi un punct FIIGO, de unde își vor putea lua o cafea bună de la Illy, micul dejun, meniuri de prânz și chiar cină, dar și deserturi sau produse proaspete de patiserie.

La etajul I, brandul polonez PEPCO a amenajat pe 400 metri pătrați un magazin în care veți găsi de toate pentru casă și familie: de la haine pentru copii și adulți și până la decorațiuni interioare pentru orice zonă a casei, accesorii și vase pentru bucătărie, jucării pentru cei mici, accesorii și jucării pentru animale. Accesul la magazinul PEPCO se poate face pe scări sau cu liftul, iar cumpărătorii nu trebuie să-și facă griji pentru locurile de parcare, în spatele clădirii, cu acces de pe str. Gen. Grigore Bălan, fiind amenajată o parcare.

Etajul II al clădirii este rezervat spațiilor de birou, fiecare dotat cu bucătărie, baie proprie și terasă, cu finisaje care impresionează, de o calitate premium. A mai rămas disponibil pentru închiriat doar un spațiu de 80 de metri pătrați, iar cei care vor să ceară o ofertă pot suna la numărul de telefon 0745.463.557.

La ultimul etaj va fi deschisă în curând o cafenea de poveste, un proiect inedit și unic în Bistrița. Mai multe veți afla la momentul potrivit, iar așteptarea, credeți-ne pe cuvânt, merită.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. 0791 738 586

  Bună seara m-ar interesa un post la dumneavoastră la Profi,ca și lucrător comercial.
  Îmi este foarte aproape de casă.
  Și mă interesează.
  Am 22 de ani
  Aștept un telefon de la dumneavoastră mulțumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!