21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

BISTRIȚA: Recital extraordinar de pian Alexei Nabioulin

Primăria Municipiului Bistrița și Centrul Cultural Municipal „G. Coșbuc” Bistrița îi invită pe melomanii din Bistrița la un recital extraordinar de pian Alexei Nabioulin.

Recitalul are loc marți, 19 octombrie 2021, de la ora 19:00, la Sinagoga Bistrița. 

În program:

  • P.I. Ceaikovski – Sonata mare Sol major, op. 37
  • N. Medtner – 6 Povești, op. 51
  • A. Scriabin – 4 studii

Prețul unui bilet este 15 lei.
Intrarea se face pe baza biletului însoțit de certificatul digital Covid-19 

Născut în 1978 la Norilsk, Siberia, Alexei Nabioulin a început să studieze muzica împreună cu mama sa, la vârsta de 5 ani. A susţinut primul său concert solistic la 9 ani.

Primul succes de creaţie „matur” al pianistului poate fi numit participarea lui la primul Forum European de Pian de la Berlin în anul 1997. Aici Alexei Nabioulin a reprezentat Conservatorul din Moscova. A demonstrat un nivel excepţional de măiestrie.

VIDEO: O putere emoțională colosală… În ciuda presiunii politice

Subtil, sofisticat şi rafinat…

Alexei Nabioulin a participat la numeroase concursuri, devenind laureat la fiecare din ele. A evoluat cu regularitate în Rusia, în ţările Europei de Est şi de Vest, America, Asia de Sud şi Africa. Performanţele sale au fost recompensate cu premii – două piane de concert acordate de companiile „Kawai” şi „Seiler”. A cucerit un public select din care nu au lipsit preşedintele Irlandei sau preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin…

Din 2012, Alexei Nabioulin este profesor la Conservatorul din Moscova.

VIDEO. Momentul de grație care vă lipsea: Învăluitor, fascinant şi plin de forţă…

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: