17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a deschis de câteva zile pe str. Alba Iulia din Bistrița. Un spațiu generos, recent renovat, cu finisaje elegante, aparatură de ultimă generație și profesioniști care să te îndrume să îți sculptezi trupul frumos și sănătos te așteaptă așadar acum la noul We Fit Club, pe str. Alba Iulia din Bistrița. Dacă ești abonat, ai acces oricând în sală.

Dacă erai în căutarea unei săli de fitness unde chiar și în orele de vârf să îți faci exercițiile relaxat, fără a te înghesui la aparate, să știi că avem vesti bune: pe strada Alba Iulia, la nr. 27A, s-a deschis de câteva zile We Fit Club, o sală de fitness desfășurată pe 1100 metri pătrați și dotată cu aparate performante și eficiente, de ultimă generație.

Suci Lucian Daniel, Buta Ioan, Suci Andra, Bălan Ionuț, Moldovan Cosmin, Uifeleanu Robert și Zagrai Alina te așteaptă zilnic să te ghideze sau chiar să lucreze intens cu tine dacă vrei să întorci toate privirile vara aceasta cu o siluetă de invidiat sau pur și simplu să te menții în formă.

Întinsă pe o suprafață de 1.100 de metri pătrați, sala de fitness recent amenajată, cu finisaje de top, elegante, are inclusiv  spații dedicate pentru clase de kangoo jumps, bodypump și pilates. Clasele sunt ținute de Mureșan Fabiola și Dragotă Camelia.

Aparatele și dotările pe care le găsești la We Fit Club îți permit antrenamente de anduranță, de forță, de flexibilitate sau echilibru.

De exemplu, dacă îți place să faci un cardio intens, ai inclusiv saci pentru sporturile de contact la care poți să te antrenezi.

Sala poate fi frecventată de luni până duminică, între orele 6:00 și 22:00.

IMPORTANT: Membrii cu abonament pot folosi sala chiar și când nu e nimeni la recepție, pe baza unei cartele de acces.

Prețurile abonamentelor sunt decente, un abonament normal pentru adulți fiind 165 de lei. Doamnele și domnișoarele au un discount de 15 lei din acest preț, adică vor plăti 150 lei. De asemenea, și elevii au parte de discount și plătesc doar 145 de lei.

Și când a venit vorba despre amenajarea vestiarelor, 170 în total, administratorii We Fit Club au ținut cont de tot ce au nevoie cei care frecventează o sală de sport, așa că au pus dispoziție uscătoare de păr, ba chiar și o masă de machiaj pentru doamnele și domnișoarele care merg de la sală direct la birou.

Mai multe detalii despre cursuri, facilități pentru abonați obțineți la tel. 0741 525 048, iar cu un Like dat paginii de Facebook WeFit.club Fitness rămâneți la curent cu toate noutățile și ofertele.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!