1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

BISTRIȚA: Școala de vară, pentru pasionații de canto, pian, dans modern sau balet

Dacă vrei să-ți perfecționezi talentul și pasiunile chiar și în vacanța de vară – poți să o faci, la Centrul Județean pentru Cultură. Aici va funcționa din 18 iulie până în 15 august Școala de Vară.

Este vorba despre un proiect al Școlii de Arte din Bistrița, care funcționează în cadrul Centrului Județean pentru Cultură.

Din 18 iulie până în 15 august te poți bucura de cursuri de 2 ore pe zi, la disciplinele Canto, pian, dans modern sau balet. Taxa unui curs în perioada verii este de 100 de lei.

Înscrierile la Școala de Vară se fac între 9 și 15 iulie, între orele 9.00 – 14.00, la sediul Centrului Județean pentru Cultură de pe str. G-ral Grigore Bălan Nr. 11.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.