1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

BISTRIȚA: Spectacol de dans caritabil susținut de Studio Alegria, în 4 august, la Palatul Culturii

Sunteți cu toții invitați vineri, 4 august 2023, la un spectacol caritabil special! Școala de dans Alegria ne propune Dansul ca o terapie. Invitat de onoare este Bianca Badea – balerina care a făcut senzație la Românii au Talent, primind un Golden Buzz din partea Andrei. 

Când dansezi, te miști prin viață, ești viață, pui viața in mișcare. Dacă am trăi așa cum am dansa, adică liberi, fericiți, conectați la tot ceea ce există – în legătură cu sufletul nostru, celebrându-l pe Dumnezeu – pătrunși de energia vindecătoare a vieții – am fi cu totul alții.

Am fi perfecți, așa cum ne-a creat Dumnezeu. Salvează-te, dansează !!!” – afirma tânăra balerină Bianca Badea.

Bianca Badea are 16 ani și este elevă la Liceul de Coregrafie Floria Capsali. Practică balet de performanță. Visează să danseze pe cele mai mari scene ale lumii. La vârsta de 3 ani a pășit pentru prima dată într-o sala de balet, după ce a fascinat-o un desen animat – notează Libertate.ro.

Bianca Badea a participat la campionatele mondiale și a făcut senzație pe scena Românii au Talent, primind Golden Buzz de la Andra, în sezonul 8.  

Vineri, 4 august, de la ora 16.00, Bianca Badea va fi prezentă la Bistrița. Este invitatul special al spectacolului Dansul ca o terapie. Tânăra balerină va dansa alături de elevii școlii Alegria Studio Bistrita.

De această dată este un spectacol caritabil pentru achiziționarea unei proteze și a unui papuc special – foarte necesar unei mămici din cadrul școlii noastre”, au transmis inițiatorii acestui demers.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...