23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

BISTRIȚA: Spectacol de dans caritabil susținut de Studio Alegria, în 4 august, la Palatul Culturii

Sunteți cu toții invitați vineri, 4 august 2023, la un spectacol caritabil special! Școala de dans Alegria ne propune Dansul ca o terapie. Invitat de onoare este Bianca Badea – balerina care a făcut senzație la Românii au Talent, primind un Golden Buzz din partea Andrei. 

Când dansezi, te miști prin viață, ești viață, pui viața in mișcare. Dacă am trăi așa cum am dansa, adică liberi, fericiți, conectați la tot ceea ce există – în legătură cu sufletul nostru, celebrându-l pe Dumnezeu – pătrunși de energia vindecătoare a vieții – am fi cu totul alții.

Am fi perfecți, așa cum ne-a creat Dumnezeu. Salvează-te, dansează !!!” – afirma tânăra balerină Bianca Badea.

Bianca Badea are 16 ani și este elevă la Liceul de Coregrafie Floria Capsali. Practică balet de performanță. Visează să danseze pe cele mai mari scene ale lumii. La vârsta de 3 ani a pășit pentru prima dată într-o sala de balet, după ce a fascinat-o un desen animat – notează Libertate.ro.

Bianca Badea a participat la campionatele mondiale și a făcut senzație pe scena Românii au Talent, primind Golden Buzz de la Andra, în sezonul 8.  

Vineri, 4 august, de la ora 16.00, Bianca Badea va fi prezentă la Bistrița. Este invitatul special al spectacolului Dansul ca o terapie. Tânăra balerină va dansa alături de elevii școlii Alegria Studio Bistrita.

De această dată este un spectacol caritabil pentru achiziționarea unei proteze și a unui papuc special – foarte necesar unei mămici din cadrul școlii noastre”, au transmis inițiatorii acestui demers.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: