15.5 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

BISTRIȚA: Târg de Florii și de Paști, lângă Biserica Evanghelică!

Așa cum ne-au obișnuit deja, producătorii locali și meșterii asociației Produs în Bistrița-Năsăud ne vor delecta și în acest an cu bunătăți și creații unicat – într-un Târg special de Florii și de Paști.

Floriile și Paștele sunt pline de culoare și bun gust cu bunătățile Produs în Bistrița-Năsăud.

Bunătăților tradiționale, făcute după rețete proprii, li se alătură în perioada 15-16 aprilie și 19-23 aprilie – accesorii unicat și creații cu motive pascale. Toate sunt realizate cu măiestrie și pasiune de artizani și meșteșugari locali.

Vă mulțumim pentru că sustineți economia locală”, au transmis cei de la Asociația Produs în Bistrița-Năsăud.

Târgul de Florii și de Paști va fi deschis după următorul program:

  • vineri – 15 aprilie: 10.00 – 17.00
  • sâmbătă – 16 aprilie: între orele 09 – 14.00
  • de marți 19 aprilie până vineri, 22 aprilie: între orele 10.00 – 17.00
  • sâmbătă, 23 aprilie – între orele 09.00 – 14.00

Cei care nu pot trece pe la Târgul de Florii și de Paști pot să-și încropească singuri coșulețul cu bunătăți, accesând magazinul online al asociației, de duminică până joi, ora 19:00 – AICI.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.