20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Bistrița: TOP 5 evenimente care nu trebuie ratate de 1 iunie!

Suntem liberi vineri, de 1 iunie, când toată lumea îi sărbătorește pe copii, după puteri, imaginație  sau posibilități, iar în Bistrița (slavă Domnului) avem parte de o serie impresionantă de evenimente dedicate celor mici. Am făcut un top al celor mai importante dintre ele, ca să știți ce nu aveți voie să ratați:

Ziua Copiilor va fi sărbătorită la Căsuța EMA cu muzică, dans, baloane, jocuri de toate felurile, Trupa Piticot, desene pe foi și pe asfalt, și cele mai îndrăgite mascote. „Vom merge și la Corabia Piraților și ne vom super distra în curtea de la Căsuța EMA, să marcăm cum se cuvine cea mai specială zi pentru copii. Accesul la Corabia Piraților se face de la 11:00, pe ture tot la 30 de minute. Accesul acolo este 10 lei de copil, iar cei care-și vor sărbători ziua de naștere la Căsuța EMA au acces gratuit! Pictura pe față este 5 lei pentru fiecare operă! Accesul la toate celelalte activități din curtea Căsuței EMA este GRATUIT!”, anunță cei de la Căsuța EMA, amintind că sponsorii evenimentului sunt RomfuldaBy Laura și Puiul de Craiesti care au pregătit surprize pentru prichindei, în timp ce specialiștii de la 4D Art vor face poze frumoase, iar Casa EMA pune la bătaie Limonada Senzație! Ne vedem la super distracție cu toți copiii vineri, 1 iunie, între orele 11:00 și 14:00!

Fundația Inocenți Bistrița are plăcerea de a vă invita la o altfel de petrecere în aer liber dedicată Zilei Copilului. Este vorba despre Festivalul Limonadei, ediția I, care se va desfășura pe 1 iunie, între orele 10 și 15. Evenimentul s-a născut la inițiativa Elenei Maria, elevă la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” care își dorește ca, prin această acțiune, să aducă bucurie și culoare în viețile copiilor cu care soarta a fost mai puțin generoasă.
Festivalul Limonadei este organizat de către Terasa Restaurant Jacqueline din Bistrița, Fundația Inocenți Bistrița și colectivul clasei a III-a A din cadrul Colegiului Național „Liviu Rebreanu” (învățătoare – doamna Chira Dalia).

 

Zilele Scenica – pentru copiii cu părinți cuminți – debutează tot vineri, 1 iunie, la ora 11:00, cu spectacolul de teatru Tu ce-ai visat astă-noapte? Spectacolul care surprinde o viziune fantastică despre ritualul de culcare, scenariștii de vise și frământările lui Moș Ene are loc la sediul Scenica din strada Petre Ispirescu Nr. 15B, unde se va desfășura și vernisajul expoziției de pictură și desen Se poArtă culoarea (la ora 17:00).

Sărbătoarea continuă și sâmbătă, 2 iunie, cu spectacolul de teatru Cutia Poștală – la Centrul Cultural Dacia, de la ora 11:00! În aceeași sală, sâmbătă, 2 iunie, de la ora 17:00, aveți șansa de a asista la o poveste duioasă despre visul pierdut al Reginei Nopții, petale furate de vânt, căutare, timp și anotimp, chei fermecate, îngeri, curcubeu și umbre… „Descoperim Ce eRai, în spectacolul Scenica de balet și dans contemporan, creat cu drag de coregrafele Mihaela Culda și Daniela Hasiade, iar de la ora 20:00, tot aici are loc spectacolul de teatru „Mașina timpului, precizează coordonatorii Scenica.

La Casa de Cultură a Sindicatelor, str. Alexandru Odobescu nr. 3, sunteți invitați cu drag la premiera spectacolului Caravana Veseliei. Spectacolul are loc pe 1 iunie de la orele 11:00 și 16:00. Pentru a le face o bucurie celor mici – Ghiduşel, Povestitorul și Zâna Veseliei împreună cu prietenii lor Minnie și Mickey Mouse vă invită la un spectacol interactiv cu multe surprize, cântece și distracție cât cuprinde! Preț bilet adulți și copii – 15 ron.

„Serbarea de 1 Iunie” pentru copiii plasați la asistenții maternali profesioniști din județul Bistrița-Năsăud va avea loc mâine, 31 mai, începând cu ora 10:00, la Baza de agrement Lac.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița Năsăud prin Serviciul Management de Caz Asistența Maternală organizează în data de 31.05.2018, începând cu ora 10:00, la Baza de agrement Lac, Serbarea de 1 iunie pentru copiii plasați la asistenții maternali profesioniști din județ. La eveniment sunt așteptați toți cei 238 de copiii plasați la asistenții maternali din județ și ocrotitorii acestora, care vor participa la mai multe activități dedicate Zilei Internaționale a copilului – 1 iunie”.

Evenimentul se va desfășura după următorul program:

  • 10:00 – Primirea participanților
  • 10:30 – Cuvânt de deschidere din partea Conducerii instituției
  • 11:00 – Program liber de dans și muzică pentru copii
  • Înscrierea copiilor la probe:12:00 – Desfășurarea probelor sportive și culturale: alergare, Desen, Desen pe asfalt, Popice – mici, Jaloane, Concurs cu bile în linguriță, Baloane de săpun
  • 12:45 – Muzică, dans, karaoke, Oferirea cadourilor de către sponsori
  • 13:30 – Încheierea serbării

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: