4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

BISTRIȚA: Un bărbat a vrut să se arunce de la etajul unui bloc de pe Strada Falezei

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a vrut să se arunce de la etajul unui bloc de pe Strada Falezei.

În această seară, un bărbat de aproximativ 40 de ani a anunțat autoritățile că vrea să își pună capăt zilelor, vrând să se arunce de la etajul unui bloc de pe Strada Falezei.

La locul evenimentului s-au deplasat echipe operative ale Poliției municipiului Bistrița, împreună cu un polițist negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, un echipaj SMURD și o mașină de Pompieri.

În urma negocierilor, bărbatul de 40 de ani din Bistrița a fost convins să renunțe la tentativa de suicid, fiind preluat de către o ambulanță și transportat la spital. Acesta a fost găsit într-o stare de agitație și nervozitate.

Nu se cunosc motivele pentru care a vrut să recurgă la gestul extrem.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Te rente ce greu ești, bălări!? Dar tu unde stai? Băă dar ce invidioși sunt alți, bineînțeles pro..i pot asta… Omul poate avea probleme de serviciuiubita, nevasta și covidul care lovește tot mai simțitor în oameni…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: