7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Bistrițean prins cu molozul în sac, la platforma de reciclabile. Cum s-a terminat totul

Un bistrițean a fost surprins chiar de șeful ADI Deșeuri în timp ce abandona moloz la platforma de colectare a reciclabilelor din zona Spitalului TBC. Deși a ambalat resturile de materiale de construcții în saci de gunoi, practica abandonării acestora în zona platformelor este ilegală. Acum trebuie să prezinte dovada predării deșeurilor către SUPERCOM.

Directorul ADI Deșeuri, Cristian Niculae a surprins un bistrițean în timp ce depozita câțiva saci cu moloz la platforma de colectare de pe strada Ghinzii. Practica este interzisă, iar omul a fost obligat să își ridice sacii și să-i predea reprezentanților Supercom, contra cost. Directorul ADI Deșeuri i-a cerut să ateste predarea cu dovada de plată de la Supercom.

În această dimineață am surprins un bistrițean care abandona deșeuri provenite din materiale de construcții, la platforma de colectare (…) de lângă Spitalul TBC din strada Ghinzii. I-am explicat că această faptă este una greșită, sancționabilă contravențional și i-am cerut să predea aceste deșeuri către operatorul Supercom. Să ne prezinte dovada plății acestor deșeuri de la operatorul de salubritate. ”, a precizat șeful ADI Deșeuri, Cristian Niculae.

Corpul de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud verifică platformele de colectare a deșeurilor din județ. Abandonarea de deșeuri la aceste platforme și în natură vor fi sancționate drastic.

Cetățenii județului Bistrița-Năsăud pot duce GRATUIT deșeuri provenite din construcții la centrele de colectare organizate la nivelul județului în limita a 200 kg / an / gospodarie, după cum urmează:

  • În Bistrița pe str. Narciselor lângă Netex și în Viișoara lângă complex Heidenfeld;
  • În Beclean – în cadrul Stației de Transfer la ieșirea spre Braniște;
  • În Năsăud – în cadrul Stației de Transfer lângă depozitul Lukoil;
  • În Sângeorz-Băi – în cadrul Stației de Transfer de lângă cariera Cormaia.

”Pentru că ne dorim să avem un județ mai curat, vom intesifica eforturile de prevenire și combatere a depozitărilor ilegale de deșeuri în natură sau la platformele de colectare prin activitatea susținută a noului corp de control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud.”, a declarat directorul instituției, Cristian Niculae.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. a scăpat ieftin gunoieru` …fără clemență domnu` Niculae!
    mașina confiscată + amenda maximă după exemplul blamatului Traian ..doar așa veți reuși!

  2. Felicitari CRISTIAN NICULAE ! Fiti dur ca altfel nu se mai poate salva nimic din ce ne-a mai ramas noua dat de creatorul de frumos .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...