13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

Bistrițenii care găzduiesc ucraineni se pot folosi de donațiile primite de SVSU pentru a-i ajuta

Bistrițenii care găzduiesc persoane din Ucraina pot apela la SVSU pentru a le pune la dispoziție provizii, din donațiile colectate de municipalitate prin SVSU. Care este procedura:

Potrivit primarului Ioan Turc, bistrițenii care găzduiesc persoane refugiate din Ucraina pot să apeleze la proviziile din donațiile colectate de municipalitate, ăn baza unei solicitări scrise.

Solicitarea se depune la sediul SVSU de pe strada Dobrogeanu Gherea nr. 15. De asemenea și cetățenii ucraineni pot să ridice de acolo produsele de care au nevoie:

„Cetățenii ucraineni care au ajuns la Bistrița pot fi direcționați să se prezinte ei înșiși la SVSU, doar cu pașaportul, pentru a ridica alimente neperisabile, pături, pilote, saltele, obiecte de igienă personală, jucării, etc…, toate reprezentând o mână de ajutor întinsă de comunitatea noastră pentru a le ușura experiența plecării din zonele de război”, mai transmite primarul Ioan Turc.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...