27.3 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

VIDEO – O fetiță și două femei din Ucraina, implicate într-un accident în Reteag

Un accident rutier a avut loc în Reteag, în care a fost implicată o mașină cu numere de Ucraina. O femeie va ajunge la spital, fiind rănită. Celelalte două persoane, care erau cu ea în mașină, o vor însoți la unitatea medicală.

Un apel la 112 anunța un accident rutier petrecut în Reteag. Un echipaj de pompieri, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și un echipaj al poliției au fost direcționate la caz.

În accident a fost implicată o mașină cu numere de Ucraina, în care se aflau trei persoane: o fetiță și două femei. Se pare că șoferița ar fi pierdut controlul volaului, oprindu-se într-un stâlp de pe marginea carosabilului.

În urma accidentului, persoana cea mai în vârstă a suferit un traumatism cranian și unul toracic, fiind preluată de echipajele medicale și condusă la spital pentru investigații suplimentare.

Cealaltă femeie și fetița au suferit atacuri de panică, dar o vor merge la spital ca însoțitori.

UPDATE

Accidentul din Reteag a fost asistat primar de echipajul C2 cu medic al SAJ-BN care era în drum spre Cluj, cu pacient. În completare a fost alocat și un echipaj cu asistent medical (B2), din Substația Beclean al SAJ-BN. La locul accidentului echipajele au găsit trei victime de sex femininF (cu vârste de 61, 28, respectiv 2,4 ani), toti cetățeni străini.

Victima de 61 ani prezenta un traumatism cranian minor. Celelalte două victime, mamă și copil, nu prezentau leziuni traumatice la evaluarea de la fața locului.

Victimele au fost transportate la CPU Spital Orășenesc Beclean pentru investigatii suplimentare„ transmite SAJ BN.

 

Video- Info Trafic 24

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...