17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

VIDEO – O fetiță și două femei din Ucraina, implicate într-un accident în Reteag

Un accident rutier a avut loc în Reteag, în care a fost implicată o mașină cu numere de Ucraina. O femeie va ajunge la spital, fiind rănită. Celelalte două persoane, care erau cu ea în mașină, o vor însoți la unitatea medicală.

Un apel la 112 anunța un accident rutier petrecut în Reteag. Un echipaj de pompieri, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și un echipaj al poliției au fost direcționate la caz.

În accident a fost implicată o mașină cu numere de Ucraina, în care se aflau trei persoane: o fetiță și două femei. Se pare că șoferița ar fi pierdut controlul volaului, oprindu-se într-un stâlp de pe marginea carosabilului.

În urma accidentului, persoana cea mai în vârstă a suferit un traumatism cranian și unul toracic, fiind preluată de echipajele medicale și condusă la spital pentru investigații suplimentare.

Cealaltă femeie și fetița au suferit atacuri de panică, dar o vor merge la spital ca însoțitori.

UPDATE

Accidentul din Reteag a fost asistat primar de echipajul C2 cu medic al SAJ-BN care era în drum spre Cluj, cu pacient. În completare a fost alocat și un echipaj cu asistent medical (B2), din Substația Beclean al SAJ-BN. La locul accidentului echipajele au găsit trei victime de sex femininF (cu vârste de 61, 28, respectiv 2,4 ani), toti cetățeni străini.

Victima de 61 ani prezenta un traumatism cranian minor. Celelalte două victime, mamă și copil, nu prezentau leziuni traumatice la evaluarea de la fața locului.

Victimele au fost transportate la CPU Spital Orășenesc Beclean pentru investigatii suplimentare„ transmite SAJ BN.

 

Video- Info Trafic 24

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.