18.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Cum a rezolvat problema managerul Lazany când un constructor a refuzat să lucreze la spital, „de frica Covid”

Prezent la Bistrițeanul Live, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany a povestit despre constructorul care se ocupa de reabilitarea secției de pe Alba Iulia. Acesta a întârziat lucrările, motivând că muncitorii se tem de pacienții cu Covid de acolo. Cum a rezolvat managerul spitalului problema:

Gabriel Lazany a povestit, la Bistrițeanul Live, la „Medicină pe limba ta”, cum un constructor care se ocupa de reabilitarea Secției de Infecțioase de pe Alba Iulia a tărăgănat lucrările. A motivat că muncitorilor le e frică de pacienții cu Covid internați acolo.

„Constructorul se mișca mai fără talent și tot timpul băga de vină că muncitorii se tem că este un pacient Covid acolo. Am zis: se tem? Atunci mutăm toată activitatea medicală. Am mutat toată activitatea medicală în spitalul mare. Și le-am predat tot amplasamentul. Ai front de lucru, te rog frumos să mi-l dai la termen, le-am zis”, a explicat Gabriel Lazany la Bistrițeanul Live.

Acesta a mai spus că puțini sunt constructorii care îndrăznesc să facă figuri și să întârzie lucrările, tocmai pentru că se ține de capul lor non-stop și nu le permite asta.

Emisiunea la care a fost invitat Gabriel Lazany o puteți urmări mai jos:

Un proiect Bistrițeanul.ro susținut de MedTotal – Policlinica Ta, tratamentul TOTAL pentru sănătatea ta.

MEDTOTAL – Bistrița, Str 1 Decembrie, Nr 30

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...