18.8 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării, despre birocrația excesivă a achizițiilor publice din domeniul IT

„Am eliminat birocrația excesivă a achizițiilor publice din domeniul IT!”, a  transmis Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării. Acesta s-a referit la hotărârea adoptată în ședința de Guvern de astăzi. 

Hotărârea stabilește un cadru clar, transparent, coerent și flexibil, pentru ca instituțiile publice din România să aibă acces mai facil la infrastructura de cloud. 

Totodată, instituțiile publice din Romînia vor avea și o mai bună securitate a datelor cetățenilor – subliniază Bogdan Ivan. 

Le mulțumesc pentru că au făcut posibil acest pas uriaș spre viitorul digitalizării României, prim-ministrului Marcel Ciolacu și colegilor mei din Executiv.

Serviciile publice esențiale pentru cetățeni sunt tot mai aproape de a fi la un click distanță.

Simplificăm documentele tehnice. Însă fără a sacrifica neutralitatea tehnologică, calitatea, securitatea cibernetică și alegerea celei mai bune soluții din punct de vedere economic”, a conchis Bogdan Ivan.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: