10.7 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării, despre birocrația excesivă a achizițiilor publice din domeniul IT

„Am eliminat birocrația excesivă a achizițiilor publice din domeniul IT!”, a  transmis Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării. Acesta s-a referit la hotărârea adoptată în ședința de Guvern de astăzi. 

Hotărârea stabilește un cadru clar, transparent, coerent și flexibil, pentru ca instituțiile publice din România să aibă acces mai facil la infrastructura de cloud. 

Totodată, instituțiile publice din Romînia vor avea și o mai bună securitate a datelor cetățenilor – subliniază Bogdan Ivan. 

Le mulțumesc pentru că au făcut posibil acest pas uriaș spre viitorul digitalizării României, prim-ministrului Marcel Ciolacu și colegilor mei din Executiv.

Serviciile publice esențiale pentru cetățeni sunt tot mai aproape de a fi la un click distanță.

Simplificăm documentele tehnice. Însă fără a sacrifica neutralitatea tehnologică, calitatea, securitatea cibernetică și alegerea celei mai bune soluții din punct de vedere economic”, a conchis Bogdan Ivan.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!