10.6 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Bogdan Ivan Gruia, alături de colegii săi din Negrilești și Ciceu Giurgești: „Cunosc foarte bine problemele și nevoile comunității”

„De fiecare dată când ajung în comuna Negrilești simt liniștea satului românesc autentic, neaoș cu locuitori gospodari, prietenoși și respectuoși”, a transmis deputatul Bogdan Ivan Gruia.

Deputatul Bogdan Ivan Gruia s-a aflat ieri alături de colegii săi de partid din Negrilești și Ciceu Giurgești. 

Cu un primar harnic, prietenul meu, domnul Dumitru Costin, în ultimii ani s-a reabilitat căminul cultural din Negreliești și Breaza. Dar și clădirea primăriei, școala, grădinița. Totodată, s-a realizat alimentarea cu apă în satul Negrilești. 

Îl felicit pe primarul Dumitru Costin pentru care „faptele vorbesc mai tare decât vorbele, a transmis deputatul Bogdan Ivan Gruia.

Acesta a subliniat că este la curent cu problemele și nevoile comunității din Negrilești. „Vă asigur încă o dată de susținerea mea în implementarea de proiecte care au ca scop îmbunatățirea vieții locuitorilor comunei Negrilești”, a promis deputatul.

Bogdan Ivan Gruia s-a declarat bucuros și de vizita în comuna de la poalele cetății lui Petru Rareș – Ciceu Giurgești. Este „un ținut cu o profundă încărcătură istorică, în care timpul parcă s-a oprit pe loc și nu are puterea să șteargă amintirea stămoșilor noștri, tradițiile, obiceiurile și datinile”, a recunoscut deputatul. 

Ca orice român, mă mândesc cu trecutul comunității noastre. Lucrăm la prioritățile noastre pentru Ciceu-Giurgești: asfaltarea străzilor de piatră și terminarea racordurilor la apă/canal.

Îl felicit pe prietenul meu, domnul primar Vasile Iuga, unul dintre cei mai buni primari ai județului nostru. A înțeles că pentru o comunitate care să prospere, e nevoie de utilități, școli și instituții moderne. La Giurgești s-a făcut acest lucru!

Cu tot ce pot, sunt și voi fi alături de colegii mei! Vă asigur ca întotdeauna voi susține oamenii gospodari, tinerii responsabili și cetățenii devotați și implicați în dezvoltarea comunității”, a punctat Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.