11.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Bogdan Ivan Gruia (PSD BN): Am deblocat investițiile pentru Primării și Consilii Județene!

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a anunțat astăzi că s-a reușit deblocarea investițiilor pentru primării și consilii județene! „Prețurile materialelor de construcții s-au dublat în ultimul an. Numeroase contracte erau semnate la prețuri de acum doi sau mai mulți ani. De aproape un an, peste 80% din contractele publice de lucrări din România au fost blocate!”

Astăzi s-a reușit eliminarea acestui blocaj – a anunțat deputatul Bogdan Ivan Gruia.

Cine are de câștigat? În primul rând oamenii, care își vor continua lucrările de investiții. 

Și primăriile au de câștigat. „Vor fi deblocate lucrările de investiții fără a pune presiune pe bugetul primăriilor.

Atât în cazul proiectelor finanțate din fonduri europene cât și din cel al fondurilor guvernamentale (Ex. PNDL), costul suplimentar va fi suportat din bugetul de stat și nu din bugetele locale și așa insuficiente. 

Și companiile au de câștigat. Vor continua să lucreze, să își plătească angajații și să contribuie cu taxe și impozite la buget”, susține deputatul PSD BN.

Ce nu a făcut Guvernul Cîtu în aproape un an, am rezolvat noi azi în Parlament, la inițiativa PSD! Legea urmează să fie votată în plen, va fi adoptată și urmează să fie promulgată de Președintele României! Un rol esențial l-a avut presedintele Comisiei, deputat Simona Bucura”, a mai punctat Bogdan Ivan.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: