7.3 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Bogdan Ivan Gruia (PSD BN): Noul slogan USR – O Românie fără spitale!

Deputatul PSD Bogdan Ivan Gruia a comentat decizia primarului USR-Plus de a lăsa fără finanțare cele mai importante spitale din România.

Spitalul Floreasca, Spitalul de Arși, Spitalul de Urgențe pentru copii și cel de Urgențe oftalmologice din București rămân fără finanțare, prin decizia Primarului Sectorului 1, Clotilde Armand!”, a subliniat deputatul PSD BN Bogdan Ivan Gruia.

Acesta s-a arătat nemulțumit de faptul că cei din USR țipau ca din gură de șarpe după tragedia de la Colectiv: Vrem spitale, nu catedrale”!

V-ați inventat politic cățărându-vă pe cadavrele și dramele tinerilor morți în acel incendiu. Și acum mai aveți puțin până puneți lacătul unora dintre cele mai importante spitale din România. Chiar vreți cu orice preț distrugerea totală a sistemului de sănătate publică ca apoi să îl privatizați pe bani de nimic…?!”, s-a mai întrebat deputatul Bogdan Ivan Gruia.

Tânărul politician a avertizat că aceasta ar fi formula prin care, cei cu bani trăiesc, iar cei cu venituri mici sunt condamnați la boală și moarte. „Iar giganții din sănătate ar face miliarde de pe spatele celor care încă își mai permit să plătească! Acum stă și în puterea mea să vă opresc! Și voi uza de ea!”, a concluzionat Bogdan Ivan Gruia. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.