7.4 C
Bistrița
vineri, octombrie 15, 2021

Bogdan Ivan Gruia (PSD BN): Noul slogan USR – O Românie fără spitale!

Deputatul PSD Bogdan Ivan Gruia a comentat decizia primarului USR-Plus de a lăsa fără finanțare cele mai importante spitale din România.

Spitalul Floreasca, Spitalul de Arși, Spitalul de Urgențe pentru copii și cel de Urgențe oftalmologice din București rămân fără finanțare, prin decizia Primarului Sectorului 1, Clotilde Armand!”, a subliniat deputatul PSD BN Bogdan Ivan Gruia.

Acesta s-a arătat nemulțumit de faptul că cei din USR țipau ca din gură de șarpe după tragedia de la Colectiv: Vrem spitale, nu catedrale”!

V-ați inventat politic cățărându-vă pe cadavrele și dramele tinerilor morți în acel incendiu. Și acum mai aveți puțin până puneți lacătul unora dintre cele mai importante spitale din România. Chiar vreți cu orice preț distrugerea totală a sistemului de sănătate publică ca apoi să îl privatizați pe bani de nimic…?!”, s-a mai întrebat deputatul Bogdan Ivan Gruia.

Tânărul politician a avertizat că aceasta ar fi formula prin care, cei cu bani trăiesc, iar cei cu venituri mici sunt condamnați la boală și moarte. „Iar giganții din sănătate ar face miliarde de pe spatele celor care încă își mai permit să plătească! Acum stă și în puterea mea să vă opresc! Și voi uza de ea!”, a concluzionat Bogdan Ivan Gruia. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...