30.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Bogdan Ivan Gruia (PSD BN): Noul slogan USR – O Românie fără spitale!

Deputatul PSD Bogdan Ivan Gruia a comentat decizia primarului USR-Plus de a lăsa fără finanțare cele mai importante spitale din România.

Spitalul Floreasca, Spitalul de Arși, Spitalul de Urgențe pentru copii și cel de Urgențe oftalmologice din București rămân fără finanțare, prin decizia Primarului Sectorului 1, Clotilde Armand!”, a subliniat deputatul PSD BN Bogdan Ivan Gruia.

Acesta s-a arătat nemulțumit de faptul că cei din USR țipau ca din gură de șarpe după tragedia de la Colectiv: Vrem spitale, nu catedrale”!

V-ați inventat politic cățărându-vă pe cadavrele și dramele tinerilor morți în acel incendiu. Și acum mai aveți puțin până puneți lacătul unora dintre cele mai importante spitale din România. Chiar vreți cu orice preț distrugerea totală a sistemului de sănătate publică ca apoi să îl privatizați pe bani de nimic…?!”, s-a mai întrebat deputatul Bogdan Ivan Gruia.

Tânărul politician a avertizat că aceasta ar fi formula prin care, cei cu bani trăiesc, iar cei cu venituri mici sunt condamnați la boală și moarte. „Iar giganții din sănătate ar face miliarde de pe spatele celor care încă își mai permit să plătească! Acum stă și în puterea mea să vă opresc! Și voi uza de ea!”, a concluzionat Bogdan Ivan Gruia. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...