12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

BREAKING NEWS! Ludovic Orban a demisionat din funcția de premier

După mai bine de un an, Ludovic Orban a demisionat din funcția de premier, la o zi de la alegerile locale. Acesta a precizat că următorul premier va fi ales din rândul membrilor cabinetului său.

În urmă cu puțin timp, Ludovic Orban a anunțat că demisionează din funcția de premier. Acesta a precizat că următorul premier va fi ales din rândul membrilor cabinetului său.

„Îmi depun mandatul de premier, după un an și o lună, un an dificil pentru români și pentru întreaga lume, cu o criză sanitară și economică fără precedent. Plec din funcția de premier cu cunoștința datoriei împlinite”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a mai spus că obiectivul său este să formeze o majoritate fără PSD.  Se pare că Ludovic Orban va conduce negocierile pentru următorul Guvern.

Ministrul Apărării Nicolae Ciuca a fost desemnat premier interimar de către președintele Klaus Iohannis.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...