12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

ADIO școală la școală în 2020! Cursuri online până de sărbători

Autoritățile centrale au anunțat că se prelungește măsura prin care elevii NU merg la școală. Astfel, cursurile vor continua online până la sărbătorile de iarnă.

Conform Hotărârii de Guvern, în 9 noiembrie, TOATE școlile au trecut în sistem ONLINE.

Autoritățile centrale au reanalizat ieri situația cazurilor de COVID și dinamica îmbolnăvirilor, așa că s-a decis prelungirea măsurii prin care elevii să nu aibă contact unii cu alții.

Astfel, cursurile vor continua online până la data de 23 decembrie, dată la care, în mod normal, s-ar intra în vacanța de iarnă.

Cel mai probabil după Anol Nou, autoritățile vor anunța dacă elevii și preșcolarii se vor duce la clase sau și a doua parte a anului școlar 2020 -2021 va continua tot în online.

Întregul comunicat îl găsiți mai jos:

[pdf-embedder url=”https://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2020/12/Hotararea-nr.-57-din-07.12.2020-1.pdf” title=”Hotararea nr. 57 din 07.12.2020-1″]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...