20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

ADIO școală la școală în 2020! Cursuri online până de sărbători

Autoritățile centrale au anunțat că se prelungește măsura prin care elevii NU merg la școală. Astfel, cursurile vor continua online până la sărbătorile de iarnă.

Conform Hotărârii de Guvern, în 9 noiembrie, TOATE școlile au trecut în sistem ONLINE.

Autoritățile centrale au reanalizat ieri situația cazurilor de COVID și dinamica îmbolnăvirilor, așa că s-a decis prelungirea măsurii prin care elevii să nu aibă contact unii cu alții.

Astfel, cursurile vor continua online până la data de 23 decembrie, dată la care, în mod normal, s-ar intra în vacanța de iarnă.

Cel mai probabil după Anol Nou, autoritățile vor anunța dacă elevii și preșcolarii se vor duce la clase sau și a doua parte a anului școlar 2020 -2021 va continua tot în online.

Întregul comunicat îl găsiți mai jos:

Hotararea nr. 57 din 07.12.2020-1

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: