28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Brutăriile din județ, „arse” de Direcția Sanitar Veterinară. Ce grozăvii au găsit inspectorii:

Inspectorii sanitar-veterinari au aplicat amenzi în valoare de 857.600 de lei în întreaga țară, după ce au luat la puricat brutăriile din județe. Bistrița-Năsăud este în topul județelor cu cele mai consistente amenzi. Ce au găsit inspectorii:

Potrivit unei informări a Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, în luna iulie au fost aplicate amenzi în valoare de 857.600 de lei, în urma controalelor efectuate în brutării.

Județele „campioane” la nereguli au fost Sibiu, unde s-au aplicat amenzi în valoare de 169.500 de lei, Bistrița-Năsăud, unde s-au aplicat amenzi în valoare de 155.000 de lei și Cluj, cu amenzi totale de 114.800 de lei.

Printre neregulile descoperite în brutăriile din județul nostru se numără igienă necorespunzătoare, pereți cu porțiuni degradate, porțiuni cu mucegai, recipiente neigienizate, ustensile depozitate necorespunzător, lipsă echipament de protecție, stare de sănătate neatestată, lipsă dezinfectanți, produse alimentare fără elemente de identificare sau etichete nelizibile, produse modificate organoleptiv, lipsa înregistrării temperaturii sau neefectuarea acțiunilor de dezinsecție-deratizare.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.