8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Brutăriile din județ, „arse” de Direcția Sanitar Veterinară. Ce grozăvii au găsit inspectorii:

Inspectorii sanitar-veterinari au aplicat amenzi în valoare de 857.600 de lei în întreaga țară, după ce au luat la puricat brutăriile din județe. Bistrița-Năsăud este în topul județelor cu cele mai consistente amenzi. Ce au găsit inspectorii:

Potrivit unei informări a Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, în luna iulie au fost aplicate amenzi în valoare de 857.600 de lei, în urma controalelor efectuate în brutării.

Județele „campioane” la nereguli au fost Sibiu, unde s-au aplicat amenzi în valoare de 169.500 de lei, Bistrița-Năsăud, unde s-au aplicat amenzi în valoare de 155.000 de lei și Cluj, cu amenzi totale de 114.800 de lei.

Printre neregulile descoperite în brutăriile din județul nostru se numără igienă necorespunzătoare, pereți cu porțiuni degradate, porțiuni cu mucegai, recipiente neigienizate, ustensile depozitate necorespunzător, lipsă echipament de protecție, stare de sănătate neatestată, lipsă dezinfectanți, produse alimentare fără elemente de identificare sau etichete nelizibile, produse modificate organoleptiv, lipsa înregistrării temperaturii sau neefectuarea acțiunilor de dezinsecție-deratizare.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: