-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Diaspora îi dă replica lui Niculae, privind reîntoarcerea lor acasă:

Viceprimarul Niculae a propus o întâlnire cu bistrițenii plecați în străinătate, exact la debutul zilelor orașului. Acesta ar vrea să discute despre posibila reîntoarcere a lor pe meleagurile natale. Un bistrițean a ales să-i dea replică viceprimarului, în numele diasporei. VEDEȚI ce părere au cei plecați despre această propunere:

La finele lunii august se sărbătoresc Zilele Orașului Bistrița. Viceprimarul Cristian Niculae a propus o întâlnire cu cei din diaspora, exact la debutul evenimentelor. Acesta ar vrea să discute despre posibilitatea reîntoarcerii lor pe meleagurile natale.

Mai multe despre acest subiect puteți reciti AICI:

Întâlnire de gradul zero cu bistrițenii plecați în străinătate! Ce planuri au autoritățile locale de zilele orașului:

Văzând propunerea viceprimarului, un bistrițean și-a luat „inima în dinți” și i-a dat replica, tot online, bineînțeles:

Domnule Cristian Niculae, o mare parte din Bistrițenii din diaspora am fost deja acasă, am văzut, ne-am interesat și am ajuns la concluzia că nu se poate!
-Pentru ce vreți să ne întoarcem, să vedem lucrări de anvergură ca Piața Decebal?
-Să circulăm pe străzile proaspăt asfaltate din bordură în bordură, să constatăm că-s o batjocură?
-Să facem studii superioare ca să ne uităm cum joburile din instituțiile publice sunt mereu ocupate de neamuri și amante?
-Să ne întoarcem ca să ne spunem și arătăm nemulțumirea și să ne gazați sau să ne bateți?
Domnule Cristian Niculae:
-Unde erați când domnul Crețu făcea credite în numele bistrițenilor pentru o pârtie inutilă din toate punctele de vedere, nu mai vorbim despre profitabilitatea acesteia?
-Unde erați când bistrițenii au plătit de două ori strada lui Radu Moldovan pentru că Frasinul nu și-a făcut treaba?
-Unde erați când marcajele de siguranță rutieră de 200.000€ au început să se șteargă la prima ploaie?
-Unde erați când o ploaie banală inunda Bistrița în timp ce angajații A.D.I apă canal primesc și vouchere de vacanță, pe lângă salariile nesimțite ?
-Unde erați când incompetența, lipsa de profesionalism și pregătire din Poliția locală i-a denigrat și pe polițiștii care își merită salariul?
-În ce oraș European ați văzut schimb valutar mobil în fața instituțiilor bancare?
Putem continua la nesfârșit, însă bănuiesc că aveți același interes ca și pentru nevoile bistrițenilor pe care îi reprezentați și care v-au ales…
V-au ales, dar nu o să o mai facă!”, a scris Nelian pe Facebook.

Postarea sa a avut zeci de distribuiri și comentarii!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.