15 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

Scăpat de închisoare, fostul secretar de stat Ovidiu Puțura a intrat în politică. Ce partid controversat reprezintă:

Fostul secretar de stat Ovidiu Puțura, care a petrecut ani buni după gratii pentru fapte de corupție, s-a reîntors la Bistrița după liberare. Mai mult, acesta a intrat în politică, în partidul înființat de Dan Voiculescu.

În urmă cu o lună, fostul secretar de stat Ovidiu Puțura devenea un om liber, după ce a petrecut câțiva ani buni după gratii. Acesta a executat jumătate din pedeapsa de 5 ani de închisoare, pentru infracțiuni de corupție.

Conform Direcției Naționale Anticorupție, acesta i-a promis unei judecătoare că va asigura promovarea fiului acesteia la examenul pentru notari stagiari, în schimbul unei sentințe favorabile, într-un proces în care se judeca soția sa, pentru un teren.

Procurorii DNA mai spun că acesta ar fi primit de la o persoană „cadouri” în valoare de 30.000 de euro, constând în partide și costume de vânătoare sau sejururi la mare, pentru a interveni în procesul în care respectivul avea calitatea de inculpat.

Scăpat de gratii, Puțura s-a întors la Bistrița, unde a intrat în politică. Potrivit stiripesurse.ro, Ovidiu Puțura este noul președinte al filialei bistrițene a Partidului Puterii Umaniste.

PPU s-a rupt din Partidul Conservator și este controlat de Dan Voiculescu, fondatorul Antena Group.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Clinica Sanovil, Sercaver SRL, Aquabis, Eurocompozite și Rombis

Clinica Sanovil caută economist, infirmieră și recepționist. Leoni Bistrița are nevoie de operatori cablaje auto. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Sercaver SRL, ItalTextil Sărata, Eurocompozite SRL, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații.