18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

FOTO/VIDEO: O vijelie de nici cinci minute a lăsat două case fără acoperiș și a blocat un drum județean

Deși meteorologii anunțau caniculă în zilele care urmează, vremea ne ia prin surprindere. O vijelie de nici cinci minute a lăsat două case din Domnești fără acoperiș, iar un drum județean a fost blocat de copacii doborâți de vânt.

Vremea i-a luat prin surprindere pe locuitorii din Domnești și Mărișelu. O furtună de aproape trei minute a luat pe sus două acoperișuri și le-a mutat la câțiva zeci de metri. Una dintre case are acoperișul distrus în proporție de 80%, iar cealaltă a rămas fără jumătate din acoperământ.

Și la Mărișelu, aceeași furtună a doborât pe șosea doi copaci, blocând traficul pe DJ154. Au intervenit de urgență pentru deblocarea carosabilului cei de la SVSU Mărișelu. În acest moment copacii au fost îndepărtați, iar circulația este reluată.

Tot din cauza unei vijelii au apărut probleme și pe DJ172E, în sensul giratoriu de la Lechința. Vântul puternic a doborât câțiva stâlpi de lemn de telefonie, care au căzut pe carosabil. Circulația este încă blocată, iar pentru înlăturarea acestora a fost alocat echipajul SVSU Galații Bistriței.

UPDATE:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar pe magistrala de cale ferată 400 este întrerupt la kilometrul feroviar 8, între staţiile CF Sărăţel şi Mărişelu, judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce un arbore s-a prăbuşit – din cauza vântului puternic – pe calea ferată. Trenul Regio 4145, care se deplasează pe relaţia Târgu Mureş – Bistriţa Nord şi-a întrerupt deplasarea, fiind oprit în staţia CF Sărăţel.

[arve url=”https://youtu.be/P18WlkqoGGU” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...