8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Întâlnire de gradul zero cu bistrițenii plecați în străinătate! Ce planuri au autoritățile locale de zilele orașului:

Autoritățile locale pregătesc o întâlnire cu bistrițenii plecați în străinătate. Aceasta va avea loc chiar la debutul zilelor orașului. Autoritățile locale își propun să discute cu aceștia despre posibilitatea revenirii în țară.

Potrivit unui anunț făcut de viceprimarul Cristian Niculae pe pagina sa de Facebook, la debutul Zilelor Bistriței se pregătește o întâlnire specială cu cei plecați în străinătate.

Aceasta va avea loc în data de 23 august, la ora 10:00, în sala mare a Consiliului Local. Conform viceprimarului, printre temele de discuție se vor număra și soluții pentru ca bistrițenii să revină în țară.

„Românii plecați în străinătate trăiesc cu dor de casă, iar acest lucru se vede în numărul mare a celor care în luna august se întorc. Indiferent de motivele pentru care vin, noi, comunitatea bistrițeană, trebuie să îi primim cu drag și să simtă că au mereu un loc căruia să îi spună acasă.(…) Vă aștept dragi bistrițeni în număr cât mai mare pentru a discuta și dezbate soluții la problemele cu care vă confruntați și ce anume putem face noi, administrația municipiului, pentru ca dumneavoastră să reveniți în țară”, a precizat pe pagina de Facebook, viceprimarul Cristian Niculae.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: