28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Bucurie! Școală nouă în Cormaia! Plus alte investiții de milioane de euro

Peste 100 de copii se vor bucura de condiții noi de învățare. Noul proiect prevede ridicarea unei școli noi, amenajarea unei săli de sport multifuncționale și un teren de sport. Iar investiția în Cormaia nu se oprește la atât. Valoarea totală se ridică la aproape patru milioane de euro.

După ce la finele anului 2016 Traian Ogâgău, primarul orașului-stațiune Sîngeorz Băi, ar fi declarat că vrea să demoleze școala din Cormaia, inima i s-a schimbat!

La doi ani distanță, cei aproximativ 100 de copii care învață în Cormaia au un motiv de bucurie. Se va construi o școală nouă, cea veche urmând să fie demolată.

Proiectul prevede amenajarea unei școli cu nouă săli de clasă. Mai mult, se va construi și o sală de sport multifuncțională. Iar ca totul să fie și mai frumos, se va amenaja și un teren de sport.

Astfel, în curând, elevii vor uita condițiile mizere în care au învățat până acum.

Proiectul pentru Cormaia nu se oprește aici. Din cei 3,9 milioane de euro alocați acestuia, o parte din bani vor fi folosiți pentru asfaltarea a nouă străzi. Pe aceastea se vor executa și lucrări de apă și canalizare.

„Am avut vizita în teren pentru proiectul frumos care va schimba radical învățământul, infrastructura din Cormaia și turismul din stațiunea noastră. Această etapă este importantă în implementarea acestuia, urmând semnarea contractului de finanțare”, a explicat Traian Ogâgău.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.