1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Bucurie! Școală nouă în Cormaia! Plus alte investiții de milioane de euro

Peste 100 de copii se vor bucura de condiții noi de învățare. Noul proiect prevede ridicarea unei școli noi, amenajarea unei săli de sport multifuncționale și un teren de sport. Iar investiția în Cormaia nu se oprește la atât. Valoarea totală se ridică la aproape patru milioane de euro.

După ce la finele anului 2016 Traian Ogâgău, primarul orașului-stațiune Sîngeorz Băi, ar fi declarat că vrea să demoleze școala din Cormaia, inima i s-a schimbat!

La doi ani distanță, cei aproximativ 100 de copii care învață în Cormaia au un motiv de bucurie. Se va construi o școală nouă, cea veche urmând să fie demolată.

Proiectul prevede amenajarea unei școli cu nouă săli de clasă. Mai mult, se va construi și o sală de sport multifuncțională. Iar ca totul să fie și mai frumos, se va amenaja și un teren de sport.

Astfel, în curând, elevii vor uita condițiile mizere în care au învățat până acum.

Proiectul pentru Cormaia nu se oprește aici. Din cei 3,9 milioane de euro alocați acestuia, o parte din bani vor fi folosiți pentru asfaltarea a nouă străzi. Pe aceastea se vor executa și lucrări de apă și canalizare.

„Am avut vizita în teren pentru proiectul frumos care va schimba radical învățământul, infrastructura din Cormaia și turismul din stațiunea noastră. Această etapă este importantă în implementarea acestuia, urmând semnarea contractului de finanțare”, a explicat Traian Ogâgău.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.